Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Πανελλήνια Συνάντηση για την Αειφόρο Διαχείριση Υδάτινων Πόρων

22 Μαΐου 2014 @ 00:00

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014
Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, Αθήνα 

Τα πλέον επίκαιρα θέματα που αφορούν τη διαχείριση υδάτινων πόρων πρόκειται να αναδείξει το Water Conference 2014 (www.waterconference.gr), που διοργανώνει το Plant Management της Boussias Communications την Πέμπτη, 22 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, στην Αθήνα. 

Κορυφαίοι διεθνείς και καταξιωμένοι Έλληνες ομιλητές θα τοποθετηθούν σε θέματα όπως: 
  •  Παγκόσμια κρίση νερού και τρόποι αντιμετώπισης 
  • Εγχώριες και διεθνείς στρατηγικές στην παροχή υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης 
  • Καινοτόμες μέθοδοι επεξεργασίας νερού
  • Τρόποι εξοικονόμησης νερού
  • Διαχείριση, επεξεργασία και εξοικονόμηση νερού και αποβλήτων σε κλάδου όπως τσιμεντοβιομηχανία, διυλιστήρια, ξενοδοχεία, τρόφιμα, ποτά κ.ά.
  • Ποιότητα & πιστοποίηση 

Στο συνέδριο International keynote speakers είναι ο Jaime Baptista, President of Portuguese Water and Waste Services Regulation Authority, Board Member, International Water Association και η Stella Thomas, Founder & Executive Director, Global Water Fund. 
Επίσης θα μιλήσει ως International industry expert η Dianne D’ Arras, Executive Vice President Water Europe, Suez Environnement. 

Το συνέδριο απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων των μεταποιητικών και βιομηχανικών κλάδων, εταιριών παραγωγής εμφιαλωμένου νερού, αναψυκτικών και ποτών, εκπροσώπους της κυβέρνησης & της τοπικής αυτοδιοίκησης, εταιριών διαχείρισης δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης, εταιριών διαχείρισης και αξιοποίησης υδάτινων πόρων, προμηθευτές υπηρεσιών & τεχνολογικών λύσεων κ.ά.

Ως η ετήσια συνάντηση των stakeholders για το νερό, στόχος του Water Conference είναι η ανταλλαγή εμπειρίας και τεχνογνωσίας, η ανάδειξη καλών πρακτικών εξοικονόμησης, ορθολογικής διαχείρισης, αξιοποίησης υδάτινων πόρων κ.λπ., και η ενημέρωση για τις τεχνολογίες αιχμής, τα διαθέσιμα εργαλεία και υπηρεσίες, τη στρατηγική και τις τάσεις που κυριαρχούν σήμερα.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Μαΐου 2014
Ώρα:
00:00