Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Διακρίσεων EFQM στο Νέο Μουσείο Μπενάκη

26 Σεπτεμβρίου 2006 @ 00:00

Ο πιο γνωστός και συναρπαστικός εξερευνητής της εποχής μας, ο Benedict Allen, έρχεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ως ομιλητής στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Μουσείο Μπενάκη.


Ο διεθνούς φήμης εξερευνητής και συγγραφέας, είναι μια εξαιρετική φυσιογνωμία, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πώς να επιτυγχάνει τους στόχους του. Η τελευταία του αποστολή ήταν να περπατήσει στα παγωμένα νερά της Σιβηρίας, τον πιο κρύο χειμώνα που έχει γνωρίσει ποτέ η περιοχή. Έχει, επίσης, περπατήσει 1.000 μίλια διασχίζοντας τη Μογγολία και 1.500 μίλια διασχίζοντας τον Αμαζόνιο.


Ο κ. Allen, μέσα από τις εμπειρίες του καθοδηγεί το ακροατήριό του στην πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση δυσκολιών και κινδύνων βοηθώντας το έτσι να κατανοήσει σε βάθος τις έννοιες της ομαδικής εργασίας και της εσωτερικής δύναμης. Όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, ο κόσμος των επιχειρήσεων μοιάζει με τη ζούγκλα του Αμαζονίου, που είναι πολύ μεγάλη για να παλέψει κανείς μόνος του.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Μιχαηλίδου Βικτώρια στο τηλέφωνο της ΕΕΔΕ 210 211 2000, Fax: 210 211 2020-1, Ε-mail: npo.efqmeede.gr


Πηγή: Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Σεπτεμβρίου 2006
Ώρα:
00:00