Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ενημερωτική δράση & κάλεσμα αλληλεγγύης από το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου

28 Μαΐου 2014 @ 00:00

%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d
 Τετάρτη, 28 Μαΐου, 10:00-13:00
Κεντρική πλατεία Ιλίου


Ενημερωτική δράση από το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου και  κάλεσμα αλληλεγγύης για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες του δήμου Ιλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Μαΐου στην κεντρική πλατεία του δήμου.

Ειδικότερα, στελέχη του Γραφείου Διαμεσολάβησης και της Τράπεζας Χρόνου θα βρίσκονται εκεί από τις 10:00 έως τις 13:00, ενημερώνοντας για το έργο του προγράμματος «Ίλιον-Στήριξη», για τις προϋποθέσεις ένταξης σε αυτό αλλά και για το πώς μπορεί ο καθένας να προσφέρει εθελοντικά προϊόντα και υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Γραφείου Διαμεσολάβησης θα δώσουν πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη στο πρόγραμμα, ενώ τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου θα παρουσιάσουν με λεπτομέρεια το ρόλο του εθελοντισμού στη δράση της δομής.

Παράλληλα με την ενημέρωση του κοινού, οι εκπρόσωποι του προγράμματος θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης: συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, φάρμακα. Τα προϊόντα που θα συλλεχθούν θα προωθηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Συσσίτιο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου, προκειμένου να δοθούν στους ωφελουμένους, οι ανάγκες των οποίων αυξάνονται καθημερινά.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για να στηρίξουμε μαζί τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Μην ξεχνάμε πως η αλληλεγγύη μέσα στην τοπική κοινωνία είναι το απαραίτητο συστατικό για τη βελτίωσή της.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Μαΐου 2014
Ώρα:
00:00