Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανοιξιάτικη γιορτή–bazaar Χατζηπατέρειου κέντρου αποκατάστασης και στήριξης παιδιών

31 Μαΐου 2014 @ 00:00

31 Μαΐου 2014
Πλούτωνος και Ηροδότου 1

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην Ανοιξιάτικη γιορτή–bazaar  του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιών, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 31 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στους χώρους μας, στη Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Πλούτωνος και Ηροδότου 1.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους να μας επισκεφθείτε, να μας γνωρίσετε και να στηρίξετε με την παρουσία σας και τις αγορές σας τη σαραντάχρονη και πλέον προσπάθεια του Κέντρου μας στην αντιμετώπιση των αναγκών του παιδιού με αναπηρία. Ιδιαίτερα φέτος, έχουμε ανάγκη από τη στήριξή σας περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά!

Θα βρείτε είδη ρουχισμού και υπόδησης, αξεσουάρ, βιβλία, παιχνίδια, κοσμήματα, γλυκά, τρόφιμα, είδη σπιτιού, λουλούδια και αντικείμενα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί Καφέ με χειροποίητα γλυκίσματα.

Πρόσβαση:
Με λεωφορείο γραμμής Α8 ή Γ8  (Πολυτεχνείο-Νέα Ιωνία-Μαρούσι), από οδό Στουρνάρη, Αθήνα και αποβίβαση στην Λεωφόρο Ηρακλείου  4η Στάση Αμαρουσίου.

Με τον Προαστιακό: Σταθμός Ηράκλειο με κατεύθυνση Άνω Λιόσια από Αεροδρόμιο ή από Άνω Λιόσια με κατεύθυνση Αεροδρόμιο

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-2825622, 210-2826913

Λίγα λόγια για το Κέντρο μας

Το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας που είναι πιστοποιημένος Φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας – εποπτευόμενος από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, δημιούργησε το 1973 το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιών  (ΚΑΣΠ).

Σκοπός του Κέντρου είναι αντιμετώπιση των συνολικών αναγκών του παιδιού με εγκεφαλική παράλυση και άλλες δυσκολίες. Εξυπηρετεί ετησίως 100 περίπου παιδιά, ηλικίας έως 12 ετών από την Αττική, αλλά και την Περιφέρεια. Οι υπηρεσίες που παρέχει καθημερινά είναι: Ειδική Αγωγή, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία,  Λογοθεραπεία, Ιατρική παρακολούθηση, Ψυχολογική και Κοινωνική στήριξη των οικογενειών.

Οι θεραπευτικές και λοιπές ανάγκες παιδιών που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, καλύπτονται καθημερινά από το εξ αποστάσεως πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών, που φέρει τον  διακριτικό τίτλο «Τηλε-ΚΑΣΠ» και πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31 Μαΐου 2014
Ώρα:
00:00