Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Global Sustain GmbH πραγματοποιεί το Responsible Investments Forum

20 Σεπτεμβρίου 2016 @ 00:00

Με θέμα: “Οι τάσεις και οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην πράσινη οικονομία και τις υπεύθυνες επενδύσεις”.   
 
H συμφωνία για το κλίμα στο Παρίσι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην παγκόσμια κοινότητα, σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη μετάβασης σε μια παγκόσμια οικονομία χαμηλών ρύπων. Ποιος είναι ο ρόλος της πράσινης οικονομίας και των υπεύθυνων επενδύσεων στη νέα εποχή; Πώς πρέπει να προσαρμοστούν οι επενδυτές και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί; Πού βρίσκεται η Γερμανία σε σχέση με άλλες χώρες; Ποιες είναι οι ευκαιρίες αλλά και τα ρίσκα της μη προσαρμογής; Όλα τα παραπάνω, καθώς και η έννοια των υπεύθυνων επενδύσεων, οι τάσεις και ο ρόλος των ιδιωτικών και των θεσμικών επενδυτών στη δημιουργία καινοτόμων, «πράσινων» χρηματοοικονομικών προϊόντων, θα συζητηθούν σε ένα διεθνές forum. 
 
H Global Sustain Γερμανίας διοργανώνει το Responsible Investments Forum στις 20 Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το International Bankers Forum, την InvestitionsBank Berlin και το FNG – The German, Austrian, Lichtenstein and Swiss Sustainable Investment Forum, έχει θέμα “Οι τάσεις και οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην πράσινη οικονομία και τις υπεύθυνες επενδύσεις”. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Investitionsbank Berlin Conference Center, Bundesallee 210, στο Βερολίνο, ώρα 15:00-22:00.
 
Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής και των επενδύσεων, από startups,  και επιχειρηματικούς συνδέσμους, ΜΚΟ κ.ά. Οι ομιλητές θα προέρχονται από οργανισμούς όπως: S&P Dow Jones, MSCI, CDP, FNG, IBB κ.ά. 


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: