Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4ο Facility Management Conference by Boussias Communications

24 Ιανουαρίου 2018 @ 00:00

Η Επόμενη Μέρα!

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, Sofitel Athens Airport

Σήμερα το Facility Management θεωρείται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη λειτουργία, τη συντήρηση, τη βελτίωση και την προσαρμογή των κτιρίων και των υποδομών ενός οργανισμού, που διασφαλίζει ότι μέσα από ένα δομημένο περιβάλλον υποστηρίζονται οι πρωταρχικοί στόχοι ενός οργανισμού.

Επιπρόσθετα με την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων επιτυγχάνεται εξειδίκευση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μείωση του λειτουργικού κόστους, μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας, βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, προστασία του περιβάλλοντος καθώς και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Οι αερολιμενικές εγκαταστάσεις αποτελούν μια πραγματική πρόκληση για τον τομέα του Facility Management, λόγω της ποικίλης φύσης τους και του ευρύτερου πεδίου εφαρμογής τους. Περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, οδικές υποδομές και συνακόλουθα εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, συστήματα και προσωπικό ενός λειτουργικού συστήματος το οποίο παρέχει συλλογικά μια υπηρεσία σε έναν πελάτη .

Μια αερολιμενική εγκατάσταση λειτουργεί ως μονάδα εξυπηρέτησης για επιβάτες, αποσκευές και φορτία και ως εκ τούτου αποτελεί ένα απαιτητικό case study που κάθε μέρος του εφαρμόζεται σε όλους τους χώρους που εξυπηρετούνται από εταιρείες FM. Το προσωπικό των αερολιμενικών εγκαταστάσεων εργάζεται συχνά και “πίσω από τη σκηνή” για να βελτιώσει την άνεση των επιβατών, εξασφαλίζοντας ότι οι καθημερινές δραστηριότητες όπως η λειτουργία του αεροδρομίου, η συντήρηση, η ασφάλεια, η εξυπηρέτηση, διαμονή και “ψυχαγωγία” των επισκεπτών, ακόμα και η ανακαίνιση των χώρων του να πραγματοποιείται ομαλά και αποτελεσματικά.

Αυτή την προσέγγιση θα διερευνήσει το 4o Facility Management Conference που διοργανώνεται από το Plant της Boussias Communications.

Θεματολογία

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και ενίσχυση της επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του κλάδου του Facility Management και των ενδιαφερόμενων μερών, διοργανώνεται το 4ο Facility Management Conference.

Το φετινό συνέδριο είναι προσανατολισμένο στην ανάδειξη τάσεων και εξελίξεων στον χώρο της διαχείρισης των αερολιμενικών εγκαταστάσεων, γνωρίζοντας την αυξανόμενη πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει, μέσα από την παρουσίαση καλών πρακτικών σε επιμέρους θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο απευθύνεται και «ενώνει» σε μία ημέρα ανώτερα & ανώτατα στελέχη διαχείρισης εγκαταστάσεων και ειδικούς φορέων εκμετάλλευσης αεροδρομίων, που φέρουν την ευθύνη για:
 • Λειτουργία και συντήρηση των υποδομών
 • Λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων
 • Πληροφορικής & Λογισμικού
 • Επεξεργασία στοιχείων επισκεπτών / επιβατών και έλεγχο πρόσβασης
 • Ασφάλεια εγκαταστάσεων
 • Βελτιστοποίηση Ενεργειακής Αποδοτικότητας
 • Περιβαλλοντικές Υπηρεσίες
 • Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας
 • Υπηρεσίες FM,
καθώς και σε επιχειρηματίες και προμηθευτές υπηρεσιών του κλάδου FM προκειμένου να ανταλλάξουν γνώσεις, να δικτυωθούν και να βρουν νέους επιχειρηματικούς εταίρους.

Γιατί να συμμετέχετε

Το συνέδριο αποτελεί παραδοσιακά την πιο δυναμική συνάντηση του χώρου του Facility Management, με συνακόλουθα οφέλη την ανάπτυξη τεχνογνωσίας, τη στοχευμένη ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης των ενδιαφερόμενων μερών.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:
 • Κατατοπιστούν σε σχέση με τις νέες τάσεις του FM στη λειτουργία και διαχείριση αερολιμενικών εγκαταστάσεων.
 • Γνωρίσουν πετυχημένες στρατηγικές για αποτελεσματική διαχείριση εγκαταστάσεων από κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς.
 • Συζητήσουν τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις με ειδήμονες του χώρου.
 • Ενημερωθούν για νέα διαθέσιμα εργαλεία, προϊόντα & υπηρεσίες που μπορούν να υποστηρίξουν και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα του έργου τους.
 • «Χτίσουν» τις απαραίτητες συνεργασίες & συνέργειες που θα γίνουν αρωγός στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους πλάνων.
 • Αξιοποιήσουν το αποτελεσματικό networking που διασφαλίζεται από την ισχυρή παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων μερών, από τον προμηθευτή λύσεων & υπηρεσιών στον τελικό χρήστη.
 • Ανταλλάξουν χρήσιμες γνώσεις και εμπειρίες.
Πηγή: facilitymanagement.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:
00:00