Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Conferences: MarTech 2018 Conference

26 Ιανουαρίου 2018 @ 00:00

Πώς μπορώ να γνωρίσω καλύτερα τον πελάτη μου και τις ανάγκες του; Πώς δημιουργώ personalized επικοινωνία και customized προϊόντα, βάσει των data; Πώς επιτυγχάνω αύξηση του ROI μου μέσα από την καλύτερη γνώση του πελάτη μου; Πώς μπορώ να μεγιστοποιήσω το αποτέλεσμα των επικοινωνιακών ενεργειών μου;

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο Domotel Kastri

Το Marketing Week διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το MarTech 2018 Conference, στις 26 Ιανουαρίου 2018. To συνέδριο έρχεται προκειμένου να παρουσιάσει καλές πρακτικές αξιοποίησης των data από το marketing, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση του καταναλωτή, τη στοχευμένη προσέγγισή του και τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των marketing ενεργειών.

Σε αυτό το πλαίσιο, διεθνείς experts και κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές και θα μοιραστούν το όραμά τους με το κοινό των marketers που επιθυμούν να «αποκωδικοποιήσουν» το MarTech και να αξιοποιήσουν τα σχετικά εργαλεία προκειμένου να ενισχύσουν τη σχέση τους με τους καταναλωτές και να μεγιστοποιήσουν το ROI τους, μέσα από την καλύτερη γνώση των πελατών τους.

Θεματολογία
 • Διεθνείς τάσεις, εξελίξεις, μεθοδολογίες, εργαλεία στο οπλοστάσιο του marketer.
 • Η ελληνική πραγματικότητα: Καλές πρακτικές, αποτελέσματα, στόχοι.
 • Προκλήσεις, ευκαιρίες, προβληματισμοί για το 2018.
 • Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της τεχνολογίας. Ο καταναλωτής στο επίκεντρο του MarTech.
Σε ποιους απευθύνεται
 • CMOs, senior marketers & marketing managers
 • CΤOs, CIOs and senior project managers
 • CEOs & C-level business executives
 • Digital Officers & Digital Strategists
 • Data Analysts & Customer Insights Managers
 • Προμηθευτές Τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών
Αν επιθυμείτε να βάλετε τον καταναλωτή στην καρδιά της στρατηγικής σας και να προσαρμόσετε τις δραστηριότητές σας στις ανάγκες του, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε το ROI σας, μη χάσετε το MarTech 2018 Conference

Alan Grogan
UK&I Head of Data, Analytics & Business Intelligence
Atos & UK Top 50 Data Leader 

«How to stop your analytics projects from failing»
Ο Alan, ως ένα ιδιαίτερα καινοτόμο στέλεχος των analytics και ένας από τους Top 50 Data Leaders στη Μ. Βρετανία, θα δώσει πολλές διαφορετικές οπτικές όσον αφορά στο τι πρέπει να εξετάζουν και πώς να επιτύχουν όσοι χειρίζονται projects marketing data ή analytics. Το κοινό θα παρακολουθήσει πραγματικά projects και θα λάβει περιεχόμενο για το τι λειτουργεί και τι όχι, μέσα από την ευρύτατη εμπειρία του στους τομείς της ενέργειας, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της υγείας, των κατασκευών, των μεταφορών και του αθλητισμού, μεταξύ άλλων. 

Carlo Torniai
Head of Data Science and Analytics, Global director of Digital Product Development
Pirelli

«Creating a Data Driven Culture»
Ο Carlo Torniai θα μιλήσει για το ταξίδι που έκανε η Pirelli για να ολοκληρώσει το digital transformation, υπογραμμίζοντας τις αλλαγές στην κουλτούρα και τις συνέπειες που συνεπάγονται για τους managers και την επιχείρηση ως σύνολο. Η παρουσίαση θα δείξει τις σπουδαιότερες τεχνολογικές τάσεις που επηρεάζουν τις εταιρείες, ποια είναι τα ρίσκα και ποια είναι τα οφέλη. Τα στελέχη marketing, θα δουν πώς μία εταιρεία μπορεί να θέσει τον καταναλωτή στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, αξιοποιώντας τα data. Τα στελέχη IT, θα δουν ποιες είναι οι συνέπειες από την έναρξη μίας διαδικασίας digital transformation (spoiler alert: η τεχνολογία δεν είναι ποτέ η πρώτη προτεραιότητα). 

Alex Mari
CEO and Digital Marketing, Fennex
Adjunct Professor of Digital Marketing – Digital Innovation Consultant

«The Agile Digital (Marketing) Department»
Η παρουσίαση θα βοηθήσει στην κατανόηση του ρόλου του Digital Marketing στη διαδικασία μετασχηματισμού και καινοτομίας σε έναν οργανισμό. Πώς να δημιουργήσετε ένα agile digital team που λειτουργεί ως μηχανή αλλαγής κουλτούρας, ενώ παράλληλα φέρνει εις πέρας βραχυπρόθεσμα πλάνα; Μάθετε περισσότερα για βασικούς πόρους (ποιοι), στρατηγικές προτεραιότητες (τι) και ευκαιρίες ενσωμάτωσης/ περιορισμούς (πώς). 

Joanne Kachhia
Data & Analytics Manager (Data Services Manager)
Tate Gallery 

«Where to start? Using data and marketing tools to increase audience attendance» 
Η παρουσίαση θα εστιάσει στο data journey της Tate Gallery στο Λονδίνο, η οποία χρησιμοποιεί τα data για να επηρεάσει το marketing με σκοπό την αύξηση του audience engagement. Οι Marketers θα μάθουν πώς πρέπει να δουλεύουν με τα διαθέσιμα data για να στοχεύσουν καλύτερα τους πελάτες τους. Τα στελέχη IT θα κατανοήσουν καλύτερα πώς τα data εντάσσονται στις διαδικασίες του marketing. 

Δείτε εδώ την ατζέντα και κλείστε τώρα τη συμμετοχή σας για μία ημέρα γεμάτη insights, έμπνευση, case studies & πρακτικές συμβουλές!

Εξασφαλίστε τη θέση σας εδώ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 
 
ICON PLATFORMS 
QIVOS

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ 
 
EL-TRANSLATIONS
CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR 
CONFERIENCE.COM
Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμμετοχές
Φίλιππος Κιουρτσιδάκης, τηλ.: 210 6617777 (εσωτ. 224), e-mail: fkiourtsidakis@boussias.com

Χορηγίες
Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617777 (εσωτ. 112), e-mail: nenag@boussias.com
Άννα Γυπαράκη, τηλ.: 210 6617777 (εσωτ. 152), e-mail: agyparaki@boussias.com

Περιεχόμενο
Κατερίνα Βαλλογιάννη, τηλ.: 210 6617777 (εσωτ. 105), e-mail: kv@boussias.com 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:
00:00