Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Conferences: 4ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών

22 Μαρτίου 2018 @ 00:00

Είστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας σας; Παρουσιάστε case study στο συνέδριο!

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Συνέδριο για τις Καλές Πρακτικές στην Εξυπηρέτηση Πελατών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Με περισσότερους από 250 συνέδρους σε κάθε διοργάνωση, ανώτερα και ανώτατα στελέχη του customer service, το συνέδριο έχει αναδείξει περισσότερα από 100 case studies στην Εξυπηρέτηση Πελατών που καλύπτουν μια ευρεία θεματολογία: customer experience & engagement, customer loyalty και προγράμματα επιβράβευσης, διαχείριση παραπόνων και retention, το customer service ως κουλτούρα, εξυπηρέτηση του εσωτερικού πελάτη, προσωποποιημένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση κ.λ.π.

Αν για εσάς το customer service είναι τρόπος ζωής, τότε σας προσκαλούμε να παρουσιάσετε το case study της επιχείρησής σας στο συνέδριο!

Σας προσκαλούμε να αναλύσετε την καλύτερη πρακτική της επιχείρησής σας, στον αυστηρά προκαθορισμένο χρόνο των 8 λεπτών (με τη χρήση χρονομέτρου). Το σύστημα του σύντομου χρόνου παρουσίασης αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του συνεδρίου, καθώς επιτρέπει τη γρήγορη διαδοχή των ομιλητών και την παρουσίαση πολλών case studies, που δεν κουράζει το κοινό. Case studies θα παρουσιαστούν από ανώτατα και ανώτερα στελέχη τμημάτων εξυπηρέτησης πελατών, marketing, ανθρώπινου δυναμικού κ.ά.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε αναφορικά με το θέμα της παρουσίασής σας και να εξασφαλίσετε μια θέση μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Μαρτίου 2018
Ώρα:
00:00