Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ετήσια ημερίδα γνωριμίας “Discover Pierce Day”

11 Μαρτίου 2018 @ 00:00

Discover Pierce Day: Ανακαλύπτοντας τη φιλοσοφία της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης

Το Pierce παρουσιάζει το πρόγραμμα και τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που προσφέρει στην προγραμματισμένη ετήσια ημερίδα γνωριμίας.

Κυριακή 11 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή

Την Κυριακή 11 Μαρτίου, το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ανοίγει το campus του στην Αγία Παρασκευή για να μυήσει τους υποψήφιους μαθητές και τους γονείς τους σε έναν διαφορετικό κόσμο: αυτόν της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης. 

Στα 143 χρόνια εκπαιδευτικής παράδοσης του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, η καλλιέργεια μίας πολύπλευρης προσωπικότητας παράλληλα με την πρόσκτηση γνώσεων αποτελεί προτεραιότητα και πυρήνα της φιλοσοφίας του Pierce. Οι κλίσεις, οι δεξιότητες, οι επιδόσεις των μαθητών, όλα αναδεικνύονται και αναπτύσσονται μέσα από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διδασκαλίας και εξωσχολικών δραστηριοτήτων, κάτι που ενισχύει και η –παράλληλη με το ελληνικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας– ύπαρξη του Διεθνούς Απολυτηρίου ή International Baccalaureate. To ΙB Diploma Program (IB DP) προετοιμάζει τους μαθητές για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού ενώ προάγει την εξέλιξη των νέων σε αυτόνομους, υπεύθυνους, συνειδητοποιημένους ενήλικες. 
  
Στη διάρκεια του Discover Pierce Day, καθηγητές και μαθητικοί όμιλοι θα παρουσιάσουν μία επιλογή από τις πιο αντιπροσωπευτικές δραστηριότητες του σχολείου ενώ η Ορχήστρα και Χορωδία του Pierce θα ψυχαγωγήσουν μουσικά τους επισκέπτες. Στη συνέχεια, γονείς και παιδιά θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και θα δουν από κοντά τις «έξυπνες» αίθουσες, τα εργαστήρια, τα γήπεδα, το κολυμβητήριο και τον στίβο. Θα ακολουθήσει Reception, όπου οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης 1,2 εκ. ευρώ, ενώ θα συνομιλήσουν και με καθηγητές και συμβούλους του Σχολείου για όλα όσα φέρνουν το Pierce στην πρωτοπορία των εκπαιδευτικών επιλογών.   
Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Discover Pierce Day

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 210 600 9800, εσωτ. 1161.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Μαρτίου 2018
Ώρα:
00:00