Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το CIIM διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με τίτλο “Value Measuring of CSR/Sustainability”

15 Μαρτίου 2018 @ 00:00

Εισηγητής είναι ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο διοργανώνεται από το Cyprus International Institute of Management (CIIM) θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2018 στη Λευκωσία, δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα πρόσβασης σε γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές κορυφαίων οργανισμών σε θέματα μέτρησης της αξίας της στρατηγικής αειφορίας και υπεύθυνων επενδύσεων.
 
Τα θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Διακυβέρνησης (ESG) κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για επενδύσεις, με τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία να ξεπερνούν τα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Επιπρόσθετα, οι επιχειρήσεις ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τη μέτρηση της κοινωνικής απόδοσης των επενδύσεων (SROI) και για την κοινωνική αξία των πρωτοβουλιών εταιρικής ευθύνης.
 
Οι κεφαλαιαγορές και τα χρηματιστήρια εξετάζουν τώρα τον τρόπο υπολογισμού της αξίας των μετρήσεων ESG στις συνολικές επιδόσεις των εταιρειών, ενώ συνεργάζονται με εταιρείες που ενσωματώνουν θέματα ESG στις εκθέσεις λογοδοσίας και στις αναλύσεις επενδυτών.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αειφορίας που σχετίζονται με την περιβαλλοντική, οικονομική, διακυβέρνηση ή κοινωνική ευθύνη, αναλυτές επενδύσεων, διαχειριστές και ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων που ενδιαφέρονται για υπεύθυνες επενδύσεις. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες, τη θεματολογία, το βιογραφικό του εκπαιδευτή καθώς και το κόστος συμμετοχής, βλέπετε το συνημμένο έγγραφο.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Μαρτίου 2018
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: