Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ενημερωτική εκδήλωση για την ενεργειακή εξοικονόμηση σε κτιριακές εγκαταστάσεις

14 Μαρτίου 2018 @ 00:00

Εξοικονόμηση ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις μέσω του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου

Τετάρτη 14 Μαρτίου, ώρα 16:00 στα γραφεία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας εξασφάλισε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την εταιρία GREENESCO A.E. (www.greenesco.gr), στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση της ενεργειακής εξοικονόμησης και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Η GREENESCO A.E., εξειδικεύεται στην παροχή Ενεργειακών Υπηρεσιών και την ανάπτυξη έργων Εξοικονόμησης Ενέργειας και Παραγωγής Ενέργειας από Α.Π.Ε. σε φωτισμό με τεχνολογία LED, net metering και ψύξη-θέρμανση. Η εταιρία δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Δ.Ε.Η. Ανανεώσιμες – 100% θυγατρική της Δ.Ε.Η.- και της ΑΤΤΙCA FINANCE, μέλους του Ομίλου ATTICA BANK.

Μέσω της συνεργασίας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και της GREENESCO A.E προσφέρεται στις εταιρίες-μέλη του Επιμελητηρίου η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με όλα τα τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα και τις ενεργειακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης, καθώς και η εξασφάλιση εγγυημένης εξοικονόμησης ενέργειας στις εγκαταστάσεις τους με ελκυστικά πιστωτικά προγράμματα.

Για το θέμα, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει στα γραφεία του, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, ώρα 16:00, ενημερωτική εκδήλωση για τις εταιρίες – μέλη του. Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στο τηλ. 210 64 19 021 ή στο E-Mail: s.theofanidou@ahk.com.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Μαρτίου 2018
Ώρα:
00:00