Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: Programmatic Advertising Conference

27 Απριλίου 2018 @ 00:00

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Το συνέδριο θα εστιάσει στις κύριες τάσεις και πρόσφατες εξελίξεις αλλά και σε καινοτόμες υπηρεσίες και βέλτιστες πρακτικές, τόσο από το ‘buy side’ (brands & agencies) όσο και από το ‘sell side’ (publishers & platforms). Θα εξετάσει αναλυτικά ζητήματα κάλυψης και στόχευσης, άντλησης και ανάλυσης δεδομένων (ειδικά στη GDPR εποχή), δημιουργικών και τεχνικών δυνατοτήτων, κόστους, μέτρησης αποτελεσματικότητας αλλά και ευρύτερα θέματα ποιότητας όπως τα viewability, ad fraud και brand safety.

Οι keynote ομιλητές -ανώτατα στελέχη από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς- θα πλαισιωθούν από ειδήμονες της ελληνικής αγοράς που θα μιλήσουν για την εγχώρια εμπειρία, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες για Marketers, Agencies και Publishers στην Ελλάδα.

Γιατί να συμμετέχετε

Εάν είστε brand marketer:

Θα γνωρίσετε καλύτερα τις διαρκώς εξελισσόμενες δυνατότητες του Programmatic, τόσο σε στόχευση και κόστος όσο και σε δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και τη αναβαθμισμένη θέση του programmatic trading στο digital marketing mix. Επιπλέον, θα έρθετε σε επαφή με τις υπηρεσίες που προσφέρονται από agencies, publishers και platforms ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά, να συγκρίνετε και να αξιολογήσετε.

Εάν είστε publisher:

Θα δείτε πώς αξιοποιείται το Programmatic Advertising στις προηγμένες αγορές και πώς οι εκδοτικοί όμιλοι το ενσωμάτωσαν στις πρακτικές τους, αυξάνοντας τα έσοδά τους και το πελατολόγιό τους. Θα ενημερωθείτε για τις επενδυτικές προτεραιότητες, το προφίλ στελεχών αλλά και τα καίρια σημεία που κρίνουν το βαθμό επιτυχίας.

Εάν είστε στέλεχος digital/media agency:

Θα δείτε όλο το φάσμα των διαθέσιμων υπηρεσιών και θα ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής του Programmatic Advertising στο εξωτερικό ώστε να εμπλουτίσετε τις λύσεις που προσφέρετε στους πελάτες σας, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητές σας και προσαρμόζοντας επιτυχημένες διεθνείς στρατηγικές στη δική σας δραστηριότητα.
Δείτε το ανανεωμένο πρόγραμμα του Programmatic Advertising’18 και εξασφαλίστε την παρουσία σας στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Δείτε την agenda εδώ

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι λιγοστές. Κλείστε εδώ τη δική σας!

*Για τα μέλη του ΣΔΕ και του ΙΑΒ ισχύει 10% έκπτωση

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ 
 
ΣΔΕ 
IAB HELLAS

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 
 
BGM OMD

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Απριλίου 2018
Ώρα:
00:00