Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Conferences: HR in Action 2018

4 Ιουλίου 2018 @ 00:00

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018, Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Αληθινά σενάρια!

Τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ζωή! Στην προκειμένη περίπτωση η εργασιακή ζωή! Και εμείς, στο HR Professional, το μοναδικό στην Ελλάδα περιοδικό για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, δίνουμε βήμα σε αυτά τα αληθινά σενάρια!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά έρχεται στην μεγάλη «οθόνη» του εκθεσιακού κέντρου Δαΐς το μεγαλύτερο πανόραμα δράσεων HR! Οι επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζουν τις δράσεις, τις πρακτικές, τις εμπειρίες και τις επιτυχίες των στρατηγικών διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι, που έτσι και αλλιώς είναι το επίκεντρο και η ουσία ενός οργανισμού είτε ως ομιλητές είτε ως συμμετέχοντες. Η ποικιλομορφία της θεματολογίας, το ισχυρό networking και η αλληλεπίδραση αποτελούν θεμελιώδη συστατικά του συνεδρίου!

Oμιλητές

Τα καλύτερα case studies και inspirational presentations από τον κλάδο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναµικού σε µια εκδήλωση όπου πρωταγωνιστές και αποδέκτες είναι τα στελέχη του HR.

Δείτε τους ομιλητές εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται

Ιστορίες «γραμμένες» από ανθρώπους για ανθρώπους! Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου αποτελούν το κοινό του συνεδρίου αφού τα ενδιαφέροντα case studies αναδεικνύουν το σύνολο των δράσεων ενός τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Πιο συγκεκριμένα:

♦ HR Directors ♦ HR Managers ♦ Heads of HR Operations, Systems, Processes ♦ HR Technology and Software Managers ♦ HR Business Partners ♦ Talent Managers ♦ Training & Development Managers ♦ Recruitment Managers ♦ Compensation & Benefits Managers ♦ Payroll Managers ♦ Παρόχους Λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού ♦

Γιατί να το παρακολουθήσετε

Γιατί εκεί θα βρείτε συγκεντρωμένη τη γνώση και την εμπειρία στελεχών. Και γιατί με παρακαταθήκη την παρουσίαση 221+ case studies και τη συμμετοχή 1800+ επαγγελματιών του κλάδου η δυναμική του συνεδρίου είναι μάλλον αυταπόδεικτη!

Κλείστε θέση εδώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Ιουλίου 2018
Ώρα:
00:00