Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: 13ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

22 Μαΐου 2018 @ 00:00

6%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%b1-20
Το πιο συναρπαστικό συνέδριο για την Εξυπηρέτηση Πελατών που έγινε ποτέ!

Το 13ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών φιλοξενεί διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ό,τι πιο φρέσκο έχει να επιδείξει η αγορά σε θέματα customer service και customer experience, νέες τεχνολογικές εφαρμογές και καλές πρακτικές που εμπνέουν, κινητοποιούν και δίνουν τροφή για σκέψη στα στελέχη του χώρου.

Δυο hi-tech innovators!

Ο Γερμανός Nick Sohnemann, κορυφαίος expert και «κυνηγός» των νέων τάσεων και των τεχνολογικών εφαρμογών, θα παρουσιάσει καινοτομίες που διαμορφώνουν το customer experience του μέλλοντος, φέρνοντας τα gadgets του επί σκηνής!

O νεαρός startuper από το Ισραήλ που επανεφηύρε το shopping experience με την καινοτομία Supersmart, ο Yair Cleper, ένας από τους πρωτοπόρους στο technology retail όπως εφαρμόστηκε για παράδειγμα στο Amazon Go, θα δείξει πώς αλλάζει η εξυπηρέτηση και ο τρόπος που ψωνίζουμε! 

Η ψυχολόγος! 

Η αεικίνητη Βρετανίδα Dr. Audrey Tang, ψυχολόγος, κορυφαία training consultant στην εξυπηρέτηση πελατών και περιβόητη για τις συναρπαστικές ομιλίες της σε δεκάδες συνέδρια, θα αναπαραστήσει, με τη βοήθεια της ηθοποιού Heather Carr, ιδανικές ή καταστροφικές καταστάσεις εξυπηρέτησης! 

Ο μάγος!

Ο ενθουσιώδης Butzi, «πιτσιρίκος» γαρ στα γερμανικά, με μαγικά κόλπα και αρκετή δόση χιούμορ, θα μεταφέρει το κοινό στον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργικής φαντασίας στην εξυπηρέτηση πελατών!

…και δυο butlers! 

Το butling είναι η επιτομή της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης. Τι μπορούν να μάθουν τα στελέχη της εξυπηρέτησης πελατών από δυο butlers; Οι… δικοί μας Στάθης Παπαχριστοφίλου και Σωτήριος Τζίμας, διαπιστευμένοι butlers και trainers από τις κορυφαίες σχολές butling στον κόσμο, θα μοιραστούν με το κοινό τα μυστικά της άριστης εξυπηρέτησης. 

Γνωρίστε εδώ όλους τους ομιλητές του συνεδρίου που έρχεται για να σας μεταφέρει στην εξυπηρέτηση πελατών του αύριο! 

Το συνέδριο συντονίζει ο χαρισματικός motivational speaker & trainer, Δρ. Γιάννης Καλογεράκης

Τo συνέδριο διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), σε συνεργασία με τη Boussias Communications, την Τρίτη 22 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί Pre-Conference Workshop με την Audrey Tang, τη Δευτέρα 21 Μαΐου, στο OTEAcademy, Αίθουσα Σ010.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής στο συνέδριο, για περιορισμένο αριθμό συνέδρων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο στο www.customerserviceconference.gr

Κλείστε θέση εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Μαΐου 2018
Ώρα:
00:00