Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συμμετοχή “ΕΔΡΑ” στην 2η Ημερίδα “Φροντίζοντας τους Φροντιστές”

28 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00

Ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, Επιστημονικά Υπεύθυνος της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ” συμμετέχει στην 2η Ημερίδα “Φροντίζοντας τους Φροντιστές” που διοργανώνει η ΕΠΙΟΝΗ την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 15:30 στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας στην Ελλάδα, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον Εγκέφαλο, θα φιλοξενήσει ακόμη σημαντικούς επιστήμονες όπως ο καθηγητής ψυχιατρικής κος Γιώργος Χριστοδούλου, ο Δρ. Δημήτριος Κόντης, η Δρ. Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου, ο κ. Παναγιώτης Χόνδρος από την ΜΚΟ ΕΠΑΨΥ.

Θα συμμετέχουν επίσης αξιόλογοι ομιλητές από το εξωτερικό όπως ο κος Stecy Yghemonos, εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας Eurocarers, η κα Miia Männikkö πρόεδρος του ΔΣ της ομοσπονδίας EUFAMI και ο Γερμανός Ψυχίατρος και φροντιστής Δρ Reinhard Peuker.

Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία σε φροντιστές όπως η κ. Dragana Kistner από τη Γερμανία και η κα Stefania Buoni από την Ιταλία να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και να συζητήσουν τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη φροντίδα ενός συγγενή με χρόνια νόσο.

Το συνέδριο διοργανώνεται με την υποστήριξη του ευρωβουλευτή από την Τσεχία, κ. Tomas Zdechovsky, του πρώην ευρωβουλευτή κ. Νίκο Χρυσογέλου και της ευρωβουλευτού κας Kostadinka Kuneva.

Η πρώην υπουργός Παιδείας και Υγείας κα Μαριέττα Γιαννάκου θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει χώρος μόνο για 70 άτομα.

Εγγραφές εδώ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
00:00