Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Discover Deree Day: Οι αυριανοί φοιτητές επιλέγουν το μέλλον τους

1 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00

Η μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση του Deree – The American College of Greece συστήνει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τον κόσμο του Deree και το υψηλό επίπεδο σπουδών του, ενόψει της νέας ακαδημαϊκής περιόδου που ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το μέλλον των σπουδών και της εργασίας βρίσκεται στο επίκεντρο του Discover Deree Day, της καθιερωμένης ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Deree – The American College of Greece, με σκοπό να συστήσει στους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους τον κόσμο του Deree και το υψηλό επίπεδο των προγραμμάτων του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Deree στην Αγία Παρασκευή και θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις σπουδών, το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, τις ποικίλες εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, τις ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο. Ακόμη, θα ξεναγηθούν στο σύγχρονο campus του Κολλεγίου, θα συζητήσουν με καθηγητές, συμβούλους εγγραφών και σπουδαστές του Deree, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα από τα ακόλουθα μαθήματα: Περιβαλλοντική Επιστήμη, Χρηματοοικονομικά, Διεθνή Επιχειρηματικότητα, Ψυχολογία, Ναυτιλιακά, Θέατρο.

Ακόμη, θα ενημερωθούν για όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών: 

• Τα 26 καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις που απαντούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Όλα τα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NEASC, OU).

• Το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών για τους φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Αυτήν τη στιγμή, το πρόγραμμα παρακολουθούν περισσότεροι από 720 παράλληλοι φοιτητές συνδυάζοντας διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα, με στόχο να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο ή μία υποειδίκευση και να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους στην αγορά εργασίας. Οι αριστούχοι φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να ακολουθήσουν Παράλληλες Σπουδές στο Deree, διεκδικώντας  τις υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.
   
• Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για ακαδημαϊκή περίοδο ορισμένης διάρκειας, με δίδακτρα Deree ή/και υποτροφία.  

• Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

• Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με φοιτητές από 72 χώρες, καθηγητές με διδακτική πείρα στο εξωτερικό, και επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά. 

• Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 4,3 εκατ. ευρώ για το έτος 2018-19. 

• Τη νέα υπερσύγχρονη αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών που προσφέρει στους φοιτητές κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αφού είναι μοναδική σε μέγεθος και τεχνολογία σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στη ΝΑ Ευρώπη.  

Στο  Discover Deree Day μπορούν να εγγραφούν υποψήφιοι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το νέο ακαδημαϊκό έτος, που ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου. 

Για να παρακολουθήσουν το Discover Deree Day, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
00:00