Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Alba Career Forum για 26η χρονιά

25 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00 - 28 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00

Alba Career Forum: η εκδήλωση-θεσμός στην ελληνική αγορά πραγματοποιείται για 26η χρονιά

Απρόσμενες ευκαιρίες, δυνατούς υποψήφιους, αξέχαστες εμπειρίες. Αυτά θα συναντήσουν και θα ζήσουν όσοι παρευρεθούν στην ετήσια προγραμματισμένη εκδήλωση του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, που φέρνει κοντά τους τελειοφοίτους του με εκπρόσωπους της αγοράς.  

Από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018 και για 26η χρονιά πραγματοποιείται φέτος το πολυαναμενόμενο Alba Career Forum, που διοργανώνει το Alba Graduate Business School, The American College of Greece στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη). 

Πρόκειται για μία εκδήλωση-θεσμό στην ελληνική αγορά, όπου οι τελειόφοιτοι του Alba έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να αξιοποιήσουν μοναδικές ευκαιρίες καριέρας. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι εδώ και 25 χρόνια, μεγάλο ποσοστό τελειοφοίτων του Alba ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους μέσω του Αlba Career Forum, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να διερευνήσουν περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας και απασχόλησης στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Alba Career Forum επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότερα από 150 στελέχη μεγάλων εταιρειών καθώς και ταχέως αναπτυσσόμενων startups, με στόχο να καλύψουν τις τρέχουσες ή μελλοντικές ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό. 

Το Αlba Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career and Alumni Office, το οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προετοιμάζει και υποστηρίζει κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την ομαλή ένταξή του στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.alba.edu.gr/career/careerforum/ ή να επικοινωνήσετε με το Alba Career and Alumni Office, 210 8964531, στο career@alba.edu.gr. Η δυνατότητα online εγγραφής (http://www.alba.acg.edu/career/recruiters-area/career-forum-registration) ισχύει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Το φετινό Alba Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των:

Golden Sponsor: η εταιρεία ελαστικών Continental, Sponsors: οι Freshways,

Supporters: η Deloitte και η Owiwi, Digital partner: η 9ΑΜ Media Labs, Printing partner: η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε., Media partners: το περιοδικό HR Professional, το ηλεκτρονικό newsletter Hotel & Restaurant, τα Ναυτικά Χρονικά, η Global Sustain και το Kariera.gr ενώ online communication partners: τα epixeiro.gr , isalone.net και startup.gr.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00
Τέλος:
28 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00