Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Generation Y: Σεμινάριο «Η Δυναμική της Επιτυχίας»

28 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00 - 30 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00

«Η Δυναμική της Επιτυχίας»: Είσαι πιο πολλά απ’ όσα νομίζεις!

Αθήνα και Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να υποδεχτούν το δημοφιλές και πολυαναμενόμενο Σεμινάριο «Η Δυναμική της Επιτυχίας», του ΑποφασίΖΩ.

Όλοι μας έχουμε ανάγκη για θετικές αλλαγές στη ζωή μας.  Επιζητούμε την ευτυχία και έχουμε όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Το θέμα είναι ότι πολύ συχνά δεν γνωρίζουμε το πώς. Και μη γνωρίζοντας το πώς, ελλοχεύει πάντοτε ο κίνδυνος να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και να μην μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε ποτέ τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε. 

Εδώ, λοιπόν, έρχεται το Σεμινάριο «Η Δυναμική της Επιτυχίας». Να απαντήσει στο πώς. Να μας δείξει τον τρόπο. 

Βασιζόμενο στη Μέθοδο Καλογήρου της ομάδας του ΑποφασίΖΩ, μία μοναδική, βιωματική μέθοδο και έναν απόλυτα επιστημονικό τρόπο διδασκαλίας, με όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» και τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, η Δυναμική της Επιτυχίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 28-30 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη 12-14 Οκτωβρίου,  μπορεί να σε οδηγήσει να αλλάξεις άμεσα και οριστικά συμπεριφορές και αντιδράσεις, αποκτώντας όλα όσα θέλεις στη ζωή.

Με τη Μέθοδο Καλογήρου μαθαίνεις και βιώνεις τεχνικές που εφαρμόζουν όλοι οι επιτυχημένοι της γης και αφορούν στον καθένα ξεχωριστά, οι οποίες άμεσα και αποτελεσματικά σε βοηθούν να γνωρίσεις την πραγματική σου δύναμη, να απελευθερώσεις τις απεριόριστες δυνάμεις σου και να νιώσεις τα πιο συγκλονιστικά συναισθήματα: αυτά του νικητή!

Οδηγούμε οι ίδιοι τον εαυτό μας στην επιτυχία, με «όχημα» την επιστήμη

Τώρα πια υπάρχει επιστημονικός τρόπος να οδηγούμε τον εαυτό μας από επιτυχία σε επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, περνώντας στη δύναμη και τη δράση. Η επιτυχία δεν έχει όρια. Όσο ψηλά κι αν βρίσκεται κάποιος, του αξίζει και μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα.

Αμεσότητα, δυναμισμός, αποτελεσματικότητα. Αυτά είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μεθόδου Καλογήρου, η οποία σε απαλλάσσει από τις περιοριστικές αυτοματοποιημένες συμπεριφορές και σου επιτρέπει να περάσεις στη δράση και να εξασφαλίσεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου, μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή.

Από την πρώτη κιόλας μέρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να φέρνουν τον εαυτό τους σε κορυφαία κατάσταση όποτε οι ίδιοι το θελήσουν. Βλέπουν ότι είναι ικανοί να κάνουν ακόμα και πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσαν αδύνατα. Οι φράσεις «δεν μπορώ» ή «φοβάμαι» ξαφνικά σταματούν να υφίστανται και ως βιωματική γνώση αυτών των νέων τους δυνατοτήτων, αποκτούν και  ένα συγκλονιστικό βίωμα!

Ο Α. Αϊνστάιν είχε πει ότι «δεν μπορούμε να λύσουμε κανένα πρόβλημα, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που είχαμε όταν το δημιουργήσαμε». Είναι όλα στο μυαλό μας. Το ίδιο μυαλό που δημιουργεί το πρόβλημα, είναι το μυαλό που μπορεί να βρει και τη λύση. Αρκεί να ξέρει τον τρόπο. Και η Δυναμική της Επιτυχίας είναι εδώ για να του τον μάθει.

Σεμινάριο «Η Δυναμική της Επιτυχίας»: Είσαι πιο πολλά από όσα νομίζεις!

Αθήνα: 28-30 Σεπτεμβρίου 2018, Κτήμα Terra Verde
Θεσσαλονίκη: 12-14 Οκτωβρίου 2018, Μύλος 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00
Τέλος:
30 Σεπτεμβρίου 2018 @ 00:00