Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: Energy Efficiency Conference 2019

28 Μαρτίου 2019 @ 00:00

Το Energy Efficiency Conference έχει ως στόχο την ανάδειξη των πιο αποτελεσματικών μεθόδων που εφαρμόστηκαν από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας και μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων, για να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση και να μειώσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα, σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες.

Μέσω στοχευμένων εταιρικών case studies θα επικοινωνηθούν βέλτιστες πρακτικές και συνακόλουθα οφέλη, ενώ experts του χώρου θα προσφέρουν στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες ενεργειακής αποδοτικότητας.

Εξαιρετικοί ομιλητές, κορυφαίες επιχειρήσεις, ισχυρή θεσμική παρουσία.

Θέματα νομοθεσίας, πιστοποιήσεων και ενεργειακών επιθεωρήσεων, χρηματοδοτικές και τεχνολογικές λύσεις, αξιοποίηση καθαρών και εναλλακτικών πηγών ενέργειας και case studies αριστείας από κορυφαίες εταιρείες καλύπτουν ολιστικά το καίριο ζήτημα της ενεργειακής αποδοτικότητας για τον κλάδο της βιομηχανίας και για μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο – αρωγό στην υλοποίηση των επιχειρηματικών σας πλάνων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, Filoxenia CONFERENCE CENTER, Λευκωσία, Κύπρος.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Μαρτίου 2019
Ώρα:
00:00