Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Κρήτη

10 Μαΐου 2019 @ 00:00

Η Global Sustain και η European Sustainability Academy (ESA) συνδιοργανώνουν την «Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο της ANEK Lines στα Χανιά Κρήτης.

Η ημερίδα εγκαινιάζει το πρόγραμμα της «EU Green Week» και στοχεύει στην ενημέρωση ενός ευρέος φάσματος ανθρώπων σχετικά με τις πρακτικές περιβαλλοντικές δράσεις στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Αειφόρου Ανάπτυξης, με έμφαση στους τομείς των γεωργικών ειδών διατροφής, του τουρισμού, των μεταφορών και της ενέργειας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις, ενώ αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της πολιτικής ηγεσίας και τοπικής αυτοδιοίκησης (Υπουργεία, Περιφέρεια, Δήμοι), επιμελητηρίων, επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων, φορέων κ.λ.π.

Για το Πρόγραμμα και Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.
 
* Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι υπό διαμόρφωση.
 
* Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση και το πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Χριστίνα Χαλκιά στο christina.chalkia@globalsustain.org ή στο 210 927 1111.
 
* Για χορηγικές δυνατότητες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Βάσια Λογοθέτη στο vasia.logotheti@globalsustain.org ή στο 210 927 1114.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαΐου 2019
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: