Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Discover Deree Day: Οι αυριανοί φοιτητές επιλέγουν το μέλλον τους

6 Απριλίου 2019 @ 00:00

Το Deree – The American College of Greece συστήνει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές τον κόσμο του Deree και το υψηλό επίπεδο σπουδών του, στην ενημερωτική του εκδήλωση το Σάββατο 6 Απριλίου.

Μία γεύση από το ακαδημαϊκό τους μέλλον θα πάρουν στο Discover Deree Day οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μέσα από την καθιερωμένη ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Deree – The American College of Greece το Σάββατο 6 Απριλίου στο campus του στην Αγία Παρασκευή.

Η εκδήλωση γνωριμίας θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 14:30 και σκοπό έχει να συστήσει στους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους τον κόσμο του Deree και το υψηλό επίπεδο των προγραμμάτων του. 

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις σπουδών, τις υποτροφίες, το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, τις ποικίλες εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, τις ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο! Ακόμη, θα ξεναγηθούν στο υπερσύγχρονο campus, θα συζητήσουν με καθηγητές, συμβούλους εγγραφών και σπουδαστές του Deree, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα από τα ακόλουθα μαθήματα:

•Αγγλικά
•Μουσική
•Συστήματα Διαχείρισης Πληροφορίων
•Χρηματοοικονομικά
•Ψυχολογία

Ακόμη, θα ενημερωθούν για όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία επιλογή σπουδών: 

Τα 26 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις που απαντούν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Όλα τα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, OU).

Το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών για τους φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ). Μέσω του προγράμματος, οι φοιτητές συνδυάζουν διαφορετικές ειδικότητες και αντικείμενα, με στόχο να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο ή μία υποειδίκευση και να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους στην αγορά εργασίας. Οι αριστούχοι φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να ακολουθήσουν Παράλληλες Σπουδές στο Deree, διεκδικώντας τις υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.

Τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, για ακαδημαϊκή περίοδο ορισμένης διάρκειας, με δίδακτρα Deree ή/και υποτροφία. 

Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το διεθνές περιβάλλον σπουδών, καθηγητές με διδακτική πείρα στο εξωτερικό, και επίσημη γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά.

Τις υποτροφίες και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης, συνολικού ύψους 4,3 εκατ. ευρώ για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. 

Την υπερσύγχρονη αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών που προσφέρει στους φοιτητές κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αφού είναι μοναδική σε μέγεθος και τεχνολογία σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στη ΝΑ Ευρώπη.

Στο Discover Deree Day μπορούν να εγγραφούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές για τη θερινή περίοδο που ξεκινά στις 20 Μαΐου. 

Για να παρακολουθήσουν το Discover Deree Day, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Απριλίου 2019
Ώρα:
00:00