Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ- PHOTOVOLTAIC 2009: 4η Διεθνής Έκθεση, Φωτοβολταϊκών συστημάτων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

22 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00 - 25 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00

%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-photovoltaic-2009

4η Διεθνής Έκθεση, Φωτοβολταϊκών συστημάτων & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, 22-25 Οκτωβρίου, Εκθεσιακό Κέντρο MEC, Παιανία

Η κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα για τα Φωτοβολταϊκά και τις Α.Π.Ε.

Η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC, από το 2006 πρώτη χρονιά διοργάνωσης, επέτυχε να συγκεντρώσει τις πλέον αξιόλογες επιχειρήσεις του κλάδου των Φωτοβολταϊκών και των Α.Π.Ε. και η ανοδική της πορεία κάθε χρόνο τη φέρνει στη πρώτη θέση σαν την έκθεση-κλειδί για τους επενδυτές και όλους όσους ασχολούνται με τις εφαρμογές των Α.Π.Ε.

Το 2008 η έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC '08 καθιερώθηκε και διεθνώς ως η πλέον επιτυχημένη και η μεγαλύτερη του κλάδου στην Ελλάδα.

Με 200 εκθέτες και περίπου 11.000 επισκέπτες από 15 χώρες δημιούργησε το επαγγελματικό περιβάλλον για πολλές και επιτυχημένες εμπορικές συναλλαγές και για καλλίτερες επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών.

Με την, επί σειρά ετών, επιτυχία της η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC άνοιξε νέους ορίζοντες για επικερδείς συνεργασίες προσφέροντας στους εκθέτες της το πλεονέκτημα της προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε μια άριστη διοργάνωση.Και η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται για την πληρότητά της τόσο από άποψη εκθεμάτων αλλά και από άποψη εκθετών αφού συμμετέχουν, για μια ακόμα φορά οι μεγαλύτερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου, ορισμένες από τις οποίες κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των Ανενώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η 4η Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – PHOTOVOLTAIC, με τη συμμετοχή των δυναμικότερων επιχειρήσεων, φορέων και επαγγελματιών του ενεργειακού κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες εφαρμογές, λύσεις και επενδυτικές προτάσεις για μικρά και μεγάλα έργα.


Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00
Τέλος:
25 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00