Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ENVIROTECH 2009: 5η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογιών Νερού & Περιβάλλοντος

22 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00 - 25 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00

envirotech-09

5η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογιών Νερού, Περιβάλλοντος & Οικολογικής Δόμησης απο 22 έως 25 Οκτωβρίου , Εκθεσιακό κέντρο MEC – Παιανία

Η Έκθεση

Η 5η Διεθνή Έκθεση «ENVIROTECH 2009» δημιουργήθηκε και οργανώνεται από τις εταιρείες LEADEREXPO- LEADERTECH, οι οποίες επί σειρά ετών διοργανώνουν με επιτυχία γνωστές εκθέσεις κύρους.

Eίναι μια κλαδική έκθεση που καλύπτει το τρίπτυχο Τεχνολογίες Νερού (WATERTEC), Τεχνολογίες Περιβάλλοντος (ENVIROTECH) και Οικολογική Δόμηση (ECOΔΟΜΗΣΗ).Με δεδομένο το γεγονός ότι η προστασία του περιβάλλοντος έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα ζωής του σήμερα αλλά και του αύριο, η Έκθεση θα καλύψει σε μια νέα ενιαία πλατφόρμα όλο το φάσμα των Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και θα είναι το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων όσων ασχολούνται επιχειρηματικά, θεσμικά και επιστημονικά με τους κλάδους της έκθεσης.

Για πέμπτη χρονιά συνεχίζεται το άκρως επιτυχημένοΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΤΑ  που συγκεντρώνει στην Έκθεση, από όλη την Ελλάδα, Περιφερειάρχες, Νομάρχες, Δημάρχους, Προέδρους ΔΕΥΑ και άλλα στελέχη.

Virtual Tour

Οι Εκθέτες

Η έκθεση θα συγκεντρώσει εκθέτες από τους κλάδους του Περιβάλλοντος, των Τεχνολογιών Νερού και Πράσινης Ενέργειας που θα παρουσιάσουν σε ένα αρμονικό σύνολο τις τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία,σε μια άριστα οργανωμένη έκθεση να καλύψουν τις επαγγελματικές ανάγκες των επισκεπτών ενώ παράλληλα τις τέσσερις μέρες διάρκειας της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την εκθεσιακή τους παρουσία σαν εξαιρετικό όχημα προβολής τους στην αγορά για την πραγματοποίηση επικερδών συνεργασιών.

Στην έκθεση , κάθε χρόνο, συμμετέχουν επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις λύσεις και τις εφαρμογές τους σε χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι προέρχονται από όλους τους κλάδους της αγοράς ( Φορείς του Δημοσίου & της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βιομηχανία, Γεωργία, Ναυτιλία, Τουρισμός, Εμπόριο, Κατασκευές, κ.λ.π).


Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00
Τέλος:
25 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00