Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4PοP Συμπόσιο Art Therapy με θέμα: «20 χρόνια Εικαστικής Θεραπείας στην Ελλάδα. Εξελίξεις και Προοπτικές»

31 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00 - 1 Νοεμβρίου 2009 @ 00:00

4%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%bf

Το 4PοP Συμπόσιο Art Therapy με θέμα «20 χρόνια Εικαστικής Θεραπείας στην Ελλάδα. Εξελίξεις και Προοπτικές» που οργανώνει το Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό – Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑTExcelixi, στο Καστρί.

‘Έλληνες και ξένοι επιστήμονες καταξιωμένοι στον τομέα της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα και στο διεθνή χώρο.

Το συμπόσιο απευθύνεται σε θεραπευτές μέσω τέχνης, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές – λογοπεδικούς, καλλιτέχνες, φοιτητές, άτομα από το χώρο της ψυχικής υγείας και της τέχνης, καθώς και σε άτομα που θέλουν να γνωρίσουν την Εικαστική Θεραπεία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, παρακολουθώντας διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια στα οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες, να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια που θα συντονίσουν έμπειροι Εικαστικοί Ψυχοθεραπευτές, και να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα στο εικαστικό δρώμενο. Επίσης θα γίνονται video προβολές όλο το διήμερο με εφαρμογές της Ε.Θ. σε πολλούς διαφορετικούς χώρους. Έκθεση Βιβλίου θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Πληροφορίες:

 Λεπτομέρειες

Αρχή:
31 Οκτωβρίου 2009 @ 00:00
Τέλος:
1 Νοεμβρίου 2009 @ 00:00