Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ειδικό workshop διοργανώνει η EuroCharity στο πλαίσιο του Forum «Social Capital Flow» στο Money Show 2009

18 Δεκεμβρίου 2009 @ 00:00

Στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show 2009, την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009, η Connective Communications και η Sustainable Development διοργανώνουν Forum με τίτλο «Social Capital Flow», στο οποίο φιλοξενείται ειδικό workshop που διοργανώνει η EuroCharity.

Σε τρεις εκδηλώσεις, το Forum «Social Capital Flow» θα επιχειρήσει να ενημερώσει φορείς και επαγγελματίες του επιχειρηματικού χώρου που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην εταιρική υπευθυνότητα σχετικά με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις ευκαιρίες της σύγχρονης κοινωνικής αγοράς. Την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου το Forum θα εγκαινιαστεί με την ημερίδα «Εταιρική Υπευθυνότητα και Επιχειρηματική Υπεραξία». Θα ακολουθήσει στο γεύμα κεντρική ομιλία ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος, που θα δώσει το στίγμα για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Κατά τη διάρκειά της ημερίδας, θεσμικοί εκπρόσωποι ελληνικών και διεθνών οργανισμών θα διαλογιστούν στο ζήτημα της συμβολής της εταιρικής υπευθυνότητας στην επιχειρηματική αξία μίας εταιρείας. Συμμέτοχοι στο διάλογο θα είναι έμπειρα στελέχη αλλά και ειδικοί σε θέματα ΕΚE. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί το workshop «Εταιρική Υπευθυνότητα και Επιχειρηματική Υπεραξία». Ομιλητές θα είναι practitioners από εταιρείες που έχουν να παρουσιάσουν αξιόλογη και πρωτοπόρο δραστηριότητα ΕΚΕ, οι οποίοι θα αναλύσουν πώς εφάρμοσαν την ουσία της ΕΚΕ με αποτέλεσμα να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στην εταιρεία τους.

Το Forum ολοκληρώνεται με το εξειδικευμένο workshop της EuroCharity, το οποίο εστιάζει στη σημασία αποτύπωσης της Στρατηγικής ΕΚΕ και βιώσιμης ανάπτυξης στις Εκθέσεις Αειφορίας των επιχειρήσεων. Στο workshop θα παρουσιάσουν τους απολογισμούς EKE (Εκθέσεις Αειφορίας) σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, ενώ στελέχη της EuroCharity και εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν στο διακεκριμένο κοινό του Forum τα διεθνή πρότυπα απολογισμών ΕΚΕ. Σκοπό του workshop αποτελεί η εμπλοκή σε ένα ζωντανό διάλογο, στόχος του οποίου είναι η υποστήριξη της σημασίας του Reporting (Εκθέσεων Αειφορίας) γενικότερα, η ενδυνάμωση της διαφανούς και αξιόπιστης ανταλλαγής πληροφοριών αειφορίας μέσω της ανάπτυξης και της συνεχούς βελτίωσης των ετήσιων εκθέσεων ΕΚΕ και Βιώσιμης Ανάπτυξης και η ανάδειξη των εκθέσεων αυτών ως ισάξιων των Οικονομικών Εταιρικών Εκθέσεων.

Το Forum θα λάβει χώρα στις 18 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα έναρξης του Money Show στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών. Για την παρακολούθηση της βασικής ενότητας του Forum υπάρχει κόστος συμμετοχής. Για την παρακολούθηση των workshops δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Πρόγραμμα

WORKSHOP 2: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΚΕ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (EUROCHARITY)

  • 17:00-17:10 Εισαγωγή – Χαιρετισμός κ. Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος της EuroCharity
  • 17:10-17:30 Η σημασία των Απολογισμών ΕΚΕ / Παρουσίαση Προτύπων Εκθέσεων Αειφορίας κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος της EuroCharity
  • 17:30-17:50 Εταιρική Υπευθυνότητα: Μύθοι, Τάσεις και Πρακτικές κ. Εμμανουήλ Περάκης, Διευθύνων Εταίρος της STREAM Management
  • 17:50-18:10 COSMOTE, κ. Άννα Μάλτη, Προϊσταμένη Τμήματος ΕΚΕ
  • 18:10-18:30 Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), κ. Παναγιώτης (Πάκης) Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εταιρικής Ποιότητας & Υπηρεσιών Διαχείρισης Πληροφοριών
  • 18:30-18:50 JohnsonDiversey Hellas, κ. Γεώργιος Βασιλάκος, Διευθύνων Σύμβουλος

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω E-mail στο maria.kimina@eurocharity.org (συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον οργανισμό που εκπροσωπείτε και τη θέση σας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας), ή στο 210 747 5845-8.

 Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: