Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Quality Leader of the Year

12 Νοεμβρίου 2009 @ 00:00

quality-manager-of-the-year-2009-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%cf%82

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας 2009, κ. Μίλτος Κοζάνης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Κεντρική Εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας με θέμα:

Quality Makes the Difference

που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η Απονομή του Βραβείου στον Έλληνα Quality Leader of the Year 2009
 

Στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009, θα απονεμηθεί, όπως κάθε χρόνο από το 2002, το βραβείο στον Έλληνα Quality Leader of the Year.

Ο Quality Leader of the Year είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από τον European Organization for Quality (EOQ), έναν αυτόνομο μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και οργανισμών, μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειρίας σε θέματα ποιότητας. Για την Ελλάδα το θεσμό του Quality Leader of the Year διοργανώνει από το 2002 η ΕΕΔΕ, με την ιδιότητά της ως Full Member Organization του EOQ. Βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους εθνικούς Quality Leaders όλων των ευρωπαϊκών κρατών.

Το Βραβείο θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality manager) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, είτε είναι μέλος της ΕΕΔΕ είτε όχι, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του.

Προτάσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται από εκλεκτορικό σώμα αποτελούμενο από 100 περίπου εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ακαδημαϊκούς, συμβούλους ποιότητας, εκπροσώπους των επιχειρήσεων που πέτυχαν τη διάκριση Recognised for Excellence καθώς και όλους τους προηγούμενους Quality Leaders. Ωστόσο, πρόταση υποψηφιότητας για το Βραβείο Quality Leader of the Year μπορεί να υποβάλλει και κάθε ενδιαφερόμενος.

Από το 2002 που θεσμοθετήθηκε το Βραβείο Quality Leader of the Year, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη, έχουν ανακηρυχθεί ως Έλληνες Quality Leaders, οι κ.κ. Νίκος Βιταντζάκης (2002 – ΟΤΕ), Παύλος Ευμορφίδης (2003 – Coco-Mat), Γιώργος Σαρρής (2004 – Enterprises Shipping & Trading), Ευτυχία Κασελάκη (2005 – Τράπεζα Πειραιώς), Στέλιος Σταυρίδης (2006 – Piscines Ideales), Ρόδιος Γαμβρός (2007 – Nestlé) και Κώστας Αδαμόπουλος (2008 – ΤΝΤ Ελλάδας). Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις πρώτοι κατά σειρά ανακηρύχθηκαν και European Quality Leaders από τον EOQ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Μελών & Ινστιτούτων της ΕΕΔΕ, κ. Άννα Νικολακοπούλου, τηλ.: 210 211 2000 εσωτ. 708, fax: 210 211 2037, E-mail: eim@eede.gr.

 


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Νοεμβρίου 2009
Ώρα:
00:00