Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βραβεύσεις Money show 2009,18η Ετήσια Δημόσια Βράβευση Ενεργειών ΕΚΕ και Κορυφαίων Ασφαλιστών της Ελλάδας

18 Δεκεμβρίου 2009 @ 00:00

Οι φετινές Δημόσιες Βραβεύσεις των Ενεργειών ΕΚΕ και των Κορυφαίων Ασφαλιστών της Ελλάδας που οργανώνονται  από το περιοδικό «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» για 17 συνεχόμενα χρόνια, θα πραγματοποιηθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2009, στο Χίλτον Αθηνών, στις 7:30 το βράδυ.

Φέτος οι Βραβεύσεις περιλαμβάνουν δύο Ουσιαστικά Μηνύματα: Καθιερώνουμε το πρώτο ως Μόνιμο Μήνυμα των Βραβεύσεων λόγω της Αποκλειστικότητας της Έννοιας του Μηνύματος στην Κυριολεξία του: Η «Ασφάλιση» είναι η Πολυτιμότερη Τεκμηριωμένη «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» στον Κόσμο»!

Και αυτό αποδεικνύεται με τα εξής στοιχεία:

 • Ασφάλιστρα 2008: 4,8 δισ. ευρώ
 • Αποζημιώσεις 2008: 3,2 δισ. ευρώ (67%)
 • Αποθέματα: 12 δισ. ευρώ από τα οποία ένα μεγάλο μέρος είναι Επενδυμένα σε Κρατικά Ομόλογα.

Κανένας άλλος Επιχειρηματικός Κλάδος δεν μπορεί να συγκριθεί με την Κοινωνική Προσφορά του Κλάδου της Ασφάλισης των τριών πιο Πολύτιμων Περιουσιακών Στοιχείων του Έλληνα Πολίτη!

 • Της Ζωής του!
 • Της Υγείας του!
 • Της Περιουσίας του!

Το Δεύτερο φετινό Μήνυμα είναι: Πρόληψη & Ασφάλιση
Σωτήρια ή Καταστροφική!

Αλίμονο στους Ανθρώπους που δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία στην «Πρόληψη & Ασφάλιση»
της Οικογένειάς τους, της Περιουσίας τους ή της Επιχείρησής τους!

Θα ανακοινωθούν και θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ασφαλιστικής Αγοράς και οι Πρώτοι Συνεργάτες της κάθε Εταιρείας στις εξής κατηγορίες:

 • Πρώτος Μεσίτης
 • Πρώτος Πράκτορας
 • Πρώτος Επιθεωρητής Πωλήσεων
 • Πρώτος Διευθυντής Καταστήματος
 • Πρώτος Βοηθός Διευθυντή Καταστήματος
 • Πρώτος Ομαδάρχης
 • Πρώτος Ασφαλιστής
 • Πρώτος Τραπεζικός (Bancassurance)

Τα κριτήρια Επιλογής του «Πρώτου Συνεργάτη» της κάθε κατηγορίας της κάθε Εταιρείας είναι αποκλειστικά δικά της. Στις Βραβεύσεις των Μεσιτών και των Πρακτόρων, θα ληφθεί υπόψη και ο Κλάδος Αυτοκινήτων, ωστόσο το Κριτήριο της Επιλογής του Πρώτου Μεσίτη ή Πράκτορα δεν θα είναι απαραίτητα το ύψος των Ασφαλίστρων του κάθε Διαμεσολαβούντα, αλλά ο συνδυασμός δύο άλλων συμπληρωματικών Παραγόντων:

 • Η Ποιότητα των Παρεχομένων Υπηρεσιών του Διαμεσολαβούντα προς τους Πελάτες του.
 • Η Κερδοφορία που Παράγει ο Διαμεσολαβούντας για την Εταιρεία που τον Βραβεύει.

Και μια σπάνια Καινοτομία η οποία συμβάλλει αποφασιστικά στην Καλλιέργεια της «Κατανόησης» και της «Αποτελεσματικότερης Επικοινωνίας» μεταξύ των συνεργαζόμενων Ομάδων του Κλάδου που διαθέτουν «Συγκρουόμενα Συμφέροντα»!

Κατά τη διάρκεια των Βραβεύσεων θα πραγματοποιηθεί η γνωστή Άσκηση «Ανταλλαγής Ρόλων» του Carl Rogers, μεταξύ δύο διαφορετικών Πλευρών που θα καθίσουν σε ένα Πάνελ η κάθε Πλευρά, το ένα απέναντι στο άλλο!

Το ένα Πάνελ της αριστερής πλευράς θα εκπροσωπήσει τις Εταιρείες με τέσσερις Αντιπροσώπους τεσσάρων διαφορετικών Εταιρειών.

Το άλλο Πάνελ της δεξιάς Πλευράς, θα εκπροσωπήσει τους Διαμεσολαβούντες με τέσσερις διαφορετικούς Αντιπροσώπους:

 • Ένα Μεσίτη
 • Ένα Πράκτορα
 • Ένα Διευθυντή Καταστήματος
 • Ένα Ασφαλιστικό Σύμβουλο

Η κάθε πλευρά, θα πρέπει δια των Εκπροσώπων της να περιγράψει τα 3 σημαντικότερα Προβλήματα που αντιμετωπίζει η αντίθετη Πλευρά, τόσο Πειστικά, που οι πραγματικοί Εκπρόσωποί της να την Αξιολογήσουν με…Άριστα!

Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο Εκπρόσωπος της άλλης πλευράς. Συγκεκριμένα: Οι Εκπρόσωποι των Εταιρειών θα πρέπει να Περιγράψουν πολύ πειστικά τα 3 σημαντικότερα Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι…Διαμεσολαβούντες και των τεσσάρων κατηγοριών. (Μεσιτών, Πρακτόρων, Διευθυντών Καταστημάτων και Ασφαλιστικών Συμβούλων), σε σημείο που οι πραγματικοί Διαμεσολαβούντες να τους Αξιολογήσουν με…Άριστα.

Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι Εκπρόσωποι των Διαμεσολαβούντων, Μεσίτες, Πράκτορες, Διευθυντές Καταστημάτων και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι. Να περιγράψουν τόσο πειστικά τα Προβλήματα που Αντιμετωπίζουν οι…Εταιρείες σε σημείο που οι πραγματικοί Εκπρόσωποι των Εταιρειών να τους βαθμολογήσουν με…Άριστα!

Οι δύο προσωπικές καλύτερες Ερμηνείες των Εκπροσώπων και των δύο Πλευρών, θα κερδίσουν από δύο Αεροπορικά Εισιτήρια εσωτερικού ο κάθε ένας, και διαμονή για δύο άτομα, σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κρήτη, για τρία βράδια. Είναι πολύ πιθανόν να βραβευτεί ένας Εκπρόσωπος από την κάθε πλευρά ή και οι δύο από τη μία Πλευρά. Η Βράβευση είναι Προσωπική, και όχι της μιας ή της άλλης Πλευράς! Οι προσκεκλημένοι θα ψηφίσουν τις δύο καλύτερες Προσωπικές Ερμηνείες ασχέτως Πλευράς. Οι Δύο Κερδισμένοι θα Αξιολογηθούν από τους προσκεκλημένους! Θα μοιραστούν τυχαία μεταξύ των παρευρισκομένων καλεσμένων 50 ψηφοδέλτια, το κάθε ένα από τα οποία θα περιλαμβάνει και τα 8 ονόματα των Εκπροσώπων των δύο Πλευρών.

Οι τυχαίοι προσκεκλημένοι θα ψηφίσουν βάζοντας ένα κύκλο γύρω από το όνομα του Εκπροσώπου που επέλεξαν ως τον καλύτερο Ερμηνευτή. Έχουν το δικαίωμα να βάλουν μόνον δύο κύκλους σε δύο ονόματα. Αφού ψηφίσουν θα τοποθετήσουν το ψηφοδέλτιό τους σε ένα δοχείο και επί τόπου θα γίνει το μέτρημα των ψήφων από όποιο Τραπέζι προθυμοποιηθεί να τα μετρήσει.

Πρόκειται για μια μοναδική Άσκηση η οποία στοχεύει στην Ουσιαστική Επικοινωνία μεταξύ των Ανθρώπων και των Ομάδων που συνεργάζονται, αλλά έχουν Συγκρουόμενα Συμφέροντα.

Στις ΗΠΑ χρησιμοποιείται συχνά στις Διαπραγματεύσεις μεταξύ Εργοδοσίας και Συνδικαλιστών παρουσία όλων των Εργαζομένων και συχνά πυκνά, χειροκροτείται και επιδοκιμάζεται ζωηρά,
λύνοντας και χρόνιες διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι ο μοναδικός τρόπος να Συναισθανθεί ο Άνθρωπος τη θέση του άλλου, κάτι που συμβαίνει αποκλειστικά μεταξύ Γονέων και Παιδιών αλλά και μεταξύ αρκετών Συζύγων οι οποίοι δεν ακούγονται στο ευρύτερο κοινό!

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Δεκεμβρίου 2009
Ώρα:
00:00