Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εσπερίδα με θέμα: «Διαχείριση και Οικονομία της Ψηφιακής Γνώσης: Η συμβολή της στην πράσινη ανάπτυξη»

22 Μαρτίου 2010 @ 00:00

www.eede.gr/pdf/eip_220310.pdf

«Διαχείριση και Οικονομία της Ψηφιακής Γνώσης: Η συμβολή της στην πράσινη ανάπτυξη», είναι το θέμα της εσπερίδας που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΕΙΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010, στο Ξενοδοχείο King George – Σύνταγμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει και αναλύσει τις κυριότερες πτυχές του επιχειρησιακού ενδιαφέροντος, οι οποίες σχετίζονται τόσο με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών – εκπαιδευτικού περιεχομένου, όσο και με τη διαχείριση της ψηφιακής γνώσης πέρα και πλέον καθιερωμένων – θεσμοθετημένων διαδικασιών.

Στόχοι της εκδήλωσης είναι να αναγνωρίσει τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα εκπαιδευτικά και επιχειρησιακά οφέλη, τα οποία συνεπάγεται η εφαρμογή σχεδίων για παραγωγή, πρόσβαση και διάθεση της ψηφιακής γνώσης, να αναλύσει βέλτιστους σχεδιασμούς και πρακτικές για ανάπτυξη ψηφιακού περιεχομένου, να παραθέσει συγκεκριμένα παραδείγματα επιτυχούς ανάπτυξης εφαρμογών και ψηφιακού περιεχομένου σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, να περιγράψει τις σημερινές εξελίξεις των τεχνολογιών στο συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής, να καταδείξει την αναγκαιότητα πρόσβασης και διαχείρισης της ψηφιακής γνώσης στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα και τέλος, να παρουσιάσει τις προοπτικές οι οποίες διανοίγονται κατά την 4η προγραμματική περίοδο (ΕΣΠΑ) εν όψει της Ψηφιακής Σύγκλισης.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε Ανώτερα διοικητικά και διευθυντικά στελέχη Δημόσιων Οργανισμών, επιχειρήσεων και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από τους τομείς της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, της Διοίκησης και της Εκπαίδευσης καθώς και σε κάθε ερευνητή ή εκπαιδευτικό που ενδιαφέρεται για την καινοτόμο αξιοποίηση της Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση, τη διαχείριση και Οικονομία της ψηφιακής γνώσης και τη συμβολή της στην πράσινη ανάπτυξη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία των εταιρειών ΟΤΕ και ΒΥΤΕ. Τα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ είναι ο επιστημονικός Συνεργάτης της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Βάσω Ταξίδου, στο τηλέφωνο της ΕΕΔΕ, 210 211 2000, εσωτ. 710, fax: 210 211 2020-1, E-mail: eip@eede.gr, www.eede.gr.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Μαρτίου 2010
Ώρα:
00:00