Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2009-2010

18 Μαΐου 2010 @ 00:00

%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

www.paseppe.gr

Τη Τρίτη, 18 Μαΐου 2010, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος – ΠΑΣΕΠΠΕ (www.paseppe.gr), υποδέχεται, για τρίτη φορά, τα «Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σε ειδική τελετή, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα βραβευθούν οι εννέα ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν κατά την περίοδο 2009-2010 για τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις, διεκδικώντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να διακριθούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης.

Εννέα επιχειρήσεις που, μεταξύ άλλων ελληνικών επιχειρήσεων, διακρίθηκαν σε τρεις κατηγορίες, αξιολογήθηκαν από ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, βάσει των κριτηρίων που έχουν θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Η τελική κατάταξη των εταιριών για την απόσπαση Βραβείου θα ανακοινωθεί επίσημα στην Τελετή Βράβευσης και αφορά στις κατηγορίες:

  • Βραβείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Management Award for Sustainable Development)
  • Βραβείο Οικολογικού Προϊόντος (Product Award for Sustainable Development)
  • Βραβείο Καθαρής Τεχνολογίας (Process Award for Sustainable Development)

Σε μια πραγματική γιορτή για το περιβάλλον, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, θα επιμεληθεί την παρουσίαση της εκδήλωσης και η θεατρική ομάδα των Λωτοφάγων θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με θέμα την αλληλοεπίδραση μεταξύ «περιβάλλοντος και ανθρώπου».

  • Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες: Αττική Οδός, Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., Γ. Βασιλείου, Κορπή Πλαίσιο, ΣΙΔΕΝΟΡ, Συνοδινός, Bar Catering Group, Graal Digital Creations, Made For Art, Praevid, Safetykleen Hellas, Vestas.
  • Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός REAL FM, οι εφημερίδες «REAL NEWS», «Κέρδος», «Free Sunday», «City Press», η εταιρεία παραγωγής Vermantia Media Group, τα περιοδικά «CSR Review», «Marketing Week» και τα ενημερωτικά portal Zougla.gr και EuroCharity.

Τη διοργάνωση του θεσμού και της τελετής απονομής των Βραβείων έχουν αναλάβει η εταιρεία Connective WGSE και το περιοδικό «Περιβάλλον 21».

 


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαΐου 2010
Ώρα:
00:00