Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει τη Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

29 Απριλίου 2010 @ 00:00

Το Make-A-Wish είναι ένας παγκόσμιος φιλανθρωπικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στόχος του είναι να πραγματοποιεί τις πιο βαθιές ευχές και επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Το Μake-A-Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί σήμερα με περισσότερους από 240 εθελοντές κι έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 660 ευχές παιδιών.

Στις 29 Απριλίου, φέτος, με αφορμή την 30η επέτειο της πρώτης ευχής του οργανισμού Make-A-Wish, θα γιορτάσουμε, για πρώτη φορά, την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.

Αυτή την ημέρα, το Make-A-Wish θα ενώσει τις δυνάμεις και τα παραρτήματα του σε όλο τον κόσμο με ένα στόχο, με ένα σκοπό, να πραγματοποιηθούν όσες περισσότερες ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών, δίνοντάς τους δύναμη και ελπίδα για το μέλλον τους.

Στην χώρα μας, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας καλεί όλους, με όποιον τρόπο μπορούμε, να συμβάλλουμε, ώστε οι ευχές των παιδιών να γίνουν πραγματικότητα!

Μπορούμε να χαρίσουμε δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που την χρειάζονται, συμμετέχοντας εθελοντικά στις ομάδες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αγοράζοντας το Αστέρι της Ευχής, στέλνοντας SMS ή υιοθετώντας μία ή περισσότερες ευχές!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στα τηλέφωνα 210 963 7660 για Αθήνα, 2310 523 978 για Θεσσαλονίκη ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.makeawish.gr.

Γιατί γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής στις 29 Απριλίου;
Εκείνη την ημέρα το 1980, ξεκίνησε η ιδέα του Make-A-Wish με την πραγματοποίηση της ευχής του Κρις που έπασχε από λευχαιμία και ήθελε πάρα πολύ να γίνει αστυνομικός. Τότε, οι γονείς του και όλη η τοπική κοινωνία, φρόντισαν να γίνει η ευχή του πραγματικότητα. Και όλοι μαζί, ένιωσαν την δύναμη της ευχής όταν είδαν στα μάτια του Κρις την τεράστια δύναμη που πήρε! Φέτος, γιορτάζοντας την 30η επέτειο της πρώτης ευχής, ξεκινάμε να σημειώνουμε στα ημερολόγια μας ότι κάθε χρόνο, τέτοια ημέρα, ευχόμαστε για τα παιδιά που υποφέρουν και γιορτάζουμε τον αγώνα για ζωή, πραγματοποιώντας μία ή και περισσότερες ευχές!

Αριθμοί λογαριασμών Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος):
  • Alpha Bank: 122-00200-2010774
  • Tράπεζα Πειραιώς: 5021-032403-315
  • Εθνική Τράπεζα: 715/470131-37Το Make-A-Wish / Κάνε-Μια-Ευχή) γιορτάζει τη Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Απριλίου 2010
Ώρα:
00:00