Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

TÜV AUSTRIA ACADEMY: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ISO 9001:2015

21 Ιουνίου 2018 @ 00:00

Σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται , είναι επιτακτική ανάγκη για τις εταιρείες να παρακολουθούν αυτές τις αλλαγές, να εξελίσσονται διαρκώς, έτσι ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικές. Τα πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 αναθεωρούνται το 2015 με σκοπό να βοηθήσουν τις εταιρείες να διατηρήσουν αυτό τους το πλεονέκτημα . Εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις των καινούριων προτύπων, οι εταιρείες, θα μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών τους, μέσω της παροχής μιας σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντων ή υπηρεσιών διατηρώντας παράλληλα σταθερές σχέσεις με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η TUV AUSTRIA ACADEMY ανταποκρινόμενη στις παραπάνω ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων, διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 9001:2015» με τη Διεθνή Αναγνώριση της  TUV AUSTRIA HELLAS , την 21η Iουνίου 2018 , στους χώρους της, και συγκεκριμένα στη Λ. Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή Αττική .

Οι ώρες υλοποίησης αυτού είναι από 09:00 πμ έως 17:00 μμ . To αρχικό κόστος υλοποίησης αυτού , ανέρχεται στο ποσό των Εκατόν Ενενήντα Ευρώ (190,00 Ε). Η TUV AUSTRIA ACADEMY εφαρμόζει Ειδική Εκπτωτική & Τιμολογιακή Πολιτική , σε ήδη υπάρχοντες πελάτες μας , φοιτητές , ανέργους κ.τ.λ.

Η νέα έκδοση του προτύπου ISO 9001:2015 θεωρείται σημαντικότερη αλλαγή από την αρχική του έκδοση το1987. Με τις τελευταίες μετρήσεις του ISO αποδεικνύεται ότι αυτή επηρεάζει περισσότερες από 1,1 εκατομμύρια Επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Η αλλαγή αυτή κρίθηκε αναγκαία από το Διεθνή Οργανισμό προκειμένου το πρότυπο να προσαρμοστεί καταλληλότερα σε μια παγκόσμια αγορά που τα τελευταία χρόνια συνεχώς αλλάζει αλλά και για να διασφαλίσει ότι οι απαιτήσεις του αντικατοπτρίζουν συνεχώς τις ανάγκες των ενδιαφερομένων μερών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενημέρωση όλων των επαγγελματικών του χώρου της ποιότητας.

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης της παραπάνω εκπαίδευσης , θα παρουσιαστούν όλα τα πιθανά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ένας οργανισμός από την εφαρμογή της νέας  έκδοσης του ISO 9001:2015, όπως για παράδειγμα: την ικανότητα του να παρέχει με συνέπεια προϊόντα/υπηρεσίες, να αντιμετωπίζει τους κινδύνους και τις ευκαιρίες, να υιοθετήσει την φιλοσοφία της εφαρμογής του ‘risk based thinking’ και τους ελέγχους που πρέπει να θέσει σε εφαρμογή ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές επιπτώσεις και να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες, καθώς και την ομοιογένεια που προσφέρει η εφαρμογή του ANNEX SL (για τις απαιτήσεις όλων των συστημάτων διαχείρισης).

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα:
  • Γίνει ανάλυση των τριών βασικών πυλώνων της νέας προσέγγισης
  • Γίνει επισκόπηση των διαφορών με την προηγούμενη έκδοση του προτύπου και της δομής και των αρχών της νέας έκδοσης
  • Αναλυθεί η ορολογία που εισάγει η νέα έκδοση
  • Αναφερθεί η σχέση & τα κοινά σημεία με άλλα πρότυπα διαχείρισης (π.x. ISO 14001)
  • Αναλυθούν έννοιες & συνάφεια με άλλα πρότυπα διαχείρισης (π.x. ISO 31000, ISO 10002 κ.ο.κ.)
Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει τις αλλαγές της νέας έκδοσης, θα μπορούν να τις υιοθετήσουν και να τις εφαρμόσουν στα Σ.Δ.Π των Επιχειρήσεων τους, ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση τους από την παλαιότερη έκδοση του προτύπου στη νεώτερη.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TUV AUSTRIA ACADEMY

Πατήστε ΕΔΩ για τη φόρμα-δήλωση συμμετοχής

Πηγή: ypaithros.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Ιουνίου 2018
Ώρα:
00:00