Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

TÜV AUSTRIA HELLAS: Εκδήλωση με θέμα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟÜΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

9 Οκτωβρίου 2018 @ 00:00

Η TÜV AUSTRIA HELLAS σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟÜΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Θα αναλυθούν οι διαθέσιμες υπηρεσίες της TÜV AUSTRIA HELLAS σε σχέση με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα και σχήματα για την αειφορία, όπως το OK Compost για την πιστοποίηση της βιοαποικοδομησιμοτητας προϊόντων και το FSC®  Chain of Custody Certification standard για την πιστοποίηση των δασικών προϊόντων. 

Τα σήματα περιβαλλοντικής επαλήθευσης προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί από την TÜV AUSTRIA, όπως το OK Compost και το  OK Βiobased, αποτελούν τα μοναδικά του είδους που προσφέρουν προσαρμοσμένη σήμανση πιστοποίησης για κάθε περιβάλλον βιοαποικοδόμησης και προσφέρουν προστιθέμενη αξία σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η οποία επιθυμεί την έμπρακτη επιβεβαίωση της περιβαλλοντικής της ευαισθησίας, για ένα καλύτερο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στις 12.00, στο ξενοδοχείο «Electra Metropolis Hotel» (Μητροπόλεως 15, Αθήνα), στην αίθουσα (Magnolia), με ελεύθερη είσοδο

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτό το Link ή τηλεφωνικά στην TÜV AUSTRIA HELLAS (κ. Νάση Αλεξάνδρα 210 5220920 εσωτ. 225)

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης: Capital.gr, FNB DAILY, Global Sustain & allpackhellas το περιοδικό της συσκευασίας. 

Επισυνάπτεται  η ατζέντα της εκδήλωσης εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:
00:00