Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

TÜV AUSTRIA HELLAS: GRI-G4 επίσημο launch στην Ελλάδα

19 Δεκεμβρίου 2013 @ 00:00

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 9:00
Συνεδριακός χώρος TÜV AUSTRIA HELLAS, Αγία Παρασκευή

Ο Διεθνής Οργανισμός Global Reporting Initiative (GRI), ο οποίος εκδίδει τα πιο γνωστά πρότυπα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεργάζεται -για την Ελλάδα- με την TÜV AUSTRIA HELLAS για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σχετικά με την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για το νέο πρότυπο GRI G4.

Την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00 στο συνεδριακό χώρο των κεντρικών γραφείων της TÜV AUSTRIA HELLAS, επί της Λεωφ. Μεσογείων 429 στην Αγία Παρασκευή θα διεξαχθεί η επίσημη ενημέρωση «GRI-G4 launch στην Ελλάδα» από τον Οργανισμό GRI προκειμένου να παρουσιαστεί το νέο πρότυπο G4. Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Λουίζος, Network Relations Planner του GRI. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα που ήδη εφαρμόζουν το πρότυπο GRI στην ανάπτυξη των απολογισμών ΕΚΕ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και του Συμβουλίου του Σ.Ε.Β. για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης σχετικά με το νέο πρότυπο από τον GRI, θα ακολουθήσουν ομιλίες (από τις 14:00 έως τις 18:00) σχετικά με το νέο Ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο που διαμορφώνεται για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την αξία της εξωτερικής επαλήθευσης από ανεξάρτητο Οργανισμό Επαλήθευσης, τη μεθοδολογία των επαληθεύσεων, και θα προβληθούν οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις σε Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης με παρουσιάσεις case studies. Έχουν προσκληθεί ομιλητές από μεγάλους ομίλους, όπως: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΙΝΤΕRAMERICAN, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ GROUP, ΤΙΤΑΝ, S&B Minerals, κ.ά.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή βραβείων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε εταιρείες που ξεχωρίζουν και συμμορφώνονται με τους πιο πολλούς δείκτες του GRI σε θέματα ΕΚΕ. Η απονομή των βραβείων θα γίνει από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Σοφούλη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, τόσο στην εκδήλωση του GRI όσο και στις μετέπειτα ομιλίες, είναι η συμπλήρωση της επισυναπτόμενης δήλωσης συμμετοχής και η αποστολή της είτε με fax (210 520 3990), είτε με Ε-mail, υπόψιν κ. Ζήκα (Ε-mail: zoi.zika@tuvaustriahellas.gr).

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μπορείτε να καλείτε στο 210 522 0920, εσωτ. 218, κ. Ζωή Ζήκα (Ε-mail: zoi.zika@tuvaustriahellas.gr).

Συννημένα θα βρείτε σχετική πρόσκληση και φόρμα συμμετοχής.


Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα:
00:00