ΥΓΕΙΑ: Όλοι μαζί για έναν κόσμο χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις

Το ΥΓΕΙΑ, μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, τιμά τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν να μεταφέρουν το παγκόσμιο μήνυμα #BreakTheBias, το οποίο προάγει έναν κόσμο ίσων ευκαιριών, χωρίς προκαταλήψεις, στερεότυπα και διακρίσεις.

Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν έχουν τη μορφή ενίσχυσης κοινωνικών πρωτοβουλιών, με την επιδίωξη το ΥΓΕΙΑ να βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία, όχι ως παρατηρητής, αλλά ως αναπόσπαστο τμήμα της.

Αρχικά το ΥΓΕΙΑ προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) και συγκεκριμένα του προγράμματος υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική, όπως και φιλοξενία βραχείας διάρκειας σε δομές προστατευμένης στέγασης.

Επιπλέον, στηρίζει έμπρακτα την εκδήλωση που οργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, που τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με θέμα την Γυναίκα αθλήτρια, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση αλλά και διαθέτοντας δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντας της εκδήλωσης, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών υγείας.

Παράλληλα, στο ΥΓΕΙΑ διοργανώθηκε συμβολική δράση όπου εργαζόμενοι και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σχηματίζοντας με τα χέρια τους ένα “Χ”, σύμβολο του φετινού παγκόσμιου μηνύματος, #BreakTheBias, για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ