Ινστιτούτο Prolepsis: Διαδικτυακή έρευνα για άτομα με διαβήτη τύπου 2

Το Ινστιτούτο Prolepsis καλεί άτομα με διαβήτη τύπου 2 να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή έρευνα του ευρωπαϊκού προγράμματος Cook2DIAbeat.Στόχος της έρευνας είναι η συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τις γνώσεις, απόψεις και αντιλήψεις για θέματα διατροφής, και το ενδιαφέρον που υπάρχει για συγκεκριμένα διατροφικά ζητήματα και μαγειρικές πρακτικές.


Η συμμετοχή είναι πολύ σημαντική καθώς θα βοηθήσει στη διαμόρφωση ενός νέου εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο θα παρέχει πρακτικές συμβουλές και επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με το πώς η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του διαβήτη.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στον παρακάτω σύνδεσμο:

Έρευνα Cook2DIAbeat

Το Ινστιτούτο Prolepsis συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Cook2DIAbeat, διάρκειας 36 μηνών (01/09/2022 – 31/08/2025) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο πλαίσιο του  Cook2DIAbeat θα αναπτυχθεί ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διατροφής για όλους τους ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 με στόχο να επιτύχουν δια βίου αλλαγές στη διατροφή τους, που θα τους βοηθήσουν να διαχειριστούν καλύτερα την ασθένειά τους.Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ