ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS: Κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία»:

 

Η ουσιαστική σχέση μεταξύ της Υγείας και της Θρησκείας έχει πλέον αποτυπωθεί σε πολλές διεθνείς δημοσιεύσεις στον επιστημονικό ιατρικό τύπο, στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα πολλών Ιατρικών Σχολών όπως και στα πολλαπλά σχετικά διεθνή συνέδρια.

 

Στην Ελλάδα τα διαδικτυακά Μαθήματα «Υγείας και Θρησκείας» (www.healthandreligion.gr ), συνεχίζουν να προσφέρουν στους ακροατές τους καινούργιες ιδέες και θέσεις για την συνάφεια των δυο χώρων Υγείας και Θρησκείας με έμφαση την Ορθόδοξη Θεολογική σκέψη.

 

Για 3η συνεχιζόμενη Ακαδημαϊκή χρονιά φοιτητές, ιατροί, θεολόγοι και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να ακούσουν διακεκριμένους Καθηγητές και άλλους ειδικούς να εισηγούνται θέματα σχετικά με την συμβολή της θρησκείας στην υγεία του ανθρώπου.

 

Τις Πέμπτες 3-4μμ σε ζωντανή ακρόαση θα μπορούν να γίνονται ερωτήσεις προς τους εκάστοτε ομιλητές, ενώ στο YouTube όπου θα καταγράφονται όλες οι ομιλίες, θα μπορούν όλοι, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα να ακούσουν σε επανάληψη όλες τις προηγηθείσες εισηγήσεις των τριών τελευταίων ετών.

 

Ευχαριστούμε όλους τους διακεκριμένους ομιλητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2023-24 για τη τιμή και την ουσιαστική προσφορά τους. Τέλος ευχαριστούμε για την «χορηγία επικοινωνίας» τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που στηρίζουν τα διαδικτυακά Μαθήματα «Υγεία και Θρησκεία».

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ