Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»: Καμπάνια για την Ψυχική Υγεία

Στον αέρα είναι η νεά καμπάνια της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων, με κοινωνικό μήνυμα.

ΤΟ σποτ «πατάει Pause»..και  παρουσιάζει «σιωπηλά» το μήνυμα σχετικά με την ψυχική υγεία αναφέροντας χαρακτηριστικά «ας μην πούμε πολλά, η ψυχική υγεία μας αφορά!».

Η καμπάνια «τρέχει» σε τηλεόραση, digital και social μέσα. Το δημιουργικό και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Κτιστάκης, την μουσική ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης, την διεύθυνση φωτογραφίας ο Θωμάς Βαρβίας και την χορογραφία η Μαρκέλλα Τζαφέρη. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο οργανισμός εσωτερικά.

Στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Θάνος Τοκάκης και Εύη Δόβελου, η μουσικός Μαρία Παπαγεωργίου, η δημοσιογράφος-συγγραφέας Νάντια Δρακούλα και η τραγουδίστρια Ερωφίλη.

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» – Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός που δραστηριοποιείται από το 2001 στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων, εφαρμόζοντας ολιστική προσέγγιση και ψυχοκοινωνική υποστήριξη για τις διάφορες ομάδες πληθυσμού που εξυπηρετεί.

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ