ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: «Αναγνωρισμένες στρατηγικές με “πράσινο” χαρακτήρα»

Στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του τηλεοπτικού σταθμού Open φιλοξενήθηκε η
Φιλιώ Κουτσιώρα, ESG Manager, Κωτσόβολος Dixons South East Europe, με αφορμή την ανάδειξη της Κωτσόβολος ως Green Brand of the Year στα Green Brand Awards 2023. «Η βράβευση αυτή είναι για εμάς κάτι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς σημαίνει ότι οι στοχευμένες δράσεις και οι συντονισμένες προσπάθειες των ανθρώπων μας καταλήγουν σε αναγνωρισμένες στρατηγικές με πράσινο χαρακτήρα και σεβασμό στο περιβάλλον», σημείωσε η Φ. Κουτσιώρα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έλαβε και πέντε βραβεία -τα τρία Χρυσά-, εκ των οποίων ένα Χρυσό για τις παραδόσεις με ηλεκτρικά ποδήλατα, οι οποίες, όπως ανέφερε, έχουν έως και 94% μικρότερο ανθρακικό αποτύπωμα σε σχέση με τις παραδόσεις με συμβατικά βαν. «Είναι σημαντικό η πράσινη φιλοσοφία να εντάσσεται κάτω από μια γενικευμένη στρατηγική, η οποία λαμβάνει υπόψη ότι κάθε εταιρεία είναι μέλος ενός οικοσυστήματος κοινωνικού και φυσικού, ενώ οι στρατηγικές σχεδιάζονται με κανόνες διακυβέρνησης για να διασφαλίζεται η σταθερή πορεία και η επίτευξη των στόχων που τίθενται», προσέθεσε.

Εξήγησε δε ότι η Κωτσόβολος, το επόμενο διάστημα, επιθυμεί να σχεδιάσει ακόμη περισσότερες δράσεις για να επιτύχει τις δεσμεύσεις της για μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος με πολύ συγκεκριμένους στόχους και χρονοδιαγράμματα. Δείτε το βίντεο εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ