ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Γίνεται κομμάτι και της πόλης της Ζακύνθου

Εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στο νησί του Ιονίου και καλωσορίζει το κοινό σε ένα συναρπαστικό κόσμο, όπου η τεχνολογία έχει τον πρώτο λόγο.

Το νέο κατάστημα Κωστόβολος βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου – Μαχαιράδου, Γαϊτάνι 291 και είναι ένα σύγχρονο κατάστημα 818 τ.μ., προσβάσιμο σε ΑμεΑ. Η εταιρεία ευελπιστεί ότι θα γίνει ο τεχνολογικός προορισμός που θα καλύψει κάθε ανάγκη, προσφέροντας αμέτρητα προϊόντα σπιτιού και τεχνολογίας και φυσικά μοναδική εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κωτσόβολου.

Παράλληλα, στο Quick Point του νέου καταστήματος οι ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσα σε 20 λεπτά, ενώ στο Service Point η επιδιόρθωση smartphone, tablets & laptops πραγματοποιείται σε μόλις μία ώρα, μέσω της υπηρεσίας Fix & Go.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των εγκαινίων του νέου καταστήματος, ο Κωτσόβολος περιμένει το κοινό μέχρι τις 10 Νοεμβρίου να αποκτήσει ότι του ταιριάζει με έως 36 δόσεις και τους τόκους χάρισμα, κερδίζοντας παράλληλα δωροεπιταγές έως 400€. Και με την πρώτη αγορά, κερδίζει 500 bonus πόντους με όλες τις κάρτες bonus της Alpha Bank.

Ο Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό του πλάνο, διευρύνοντας το δίκτυο των καταστημάτων του, σε μία συντονισμένη προσπάθεια να προσφέρει κορυφαία αγοραστική εμπειρία σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές, με την ενίσχυση της παρουσίας του στη νησιωτική χώρα, για μία Καλύτερη Ζωή για Όλους.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ