ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: «Κωτσόβολος στο Σπίτι»: Νέα ψηφιακή υπηρεσία παροχής συμβουλών

Η Κωτσόβολος, μέσω της νέας υπηρεσίας, επιδιώκει να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση μελετώντας τον χώρο με φυσική παρουσία και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το γούστο του ενδιαφερόμενου πελάτη.

Mέσω της νέας υπηρεσίας «Κωτσόβολος στο Σπίτι», σύμβουλοi προτείνουν δωρεάν τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο των πελατών, βάσει των αναγκών, των προτιμήσεων και του προϋπολογισμού τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Κωτσόβολος πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το ραντεβού τους με τον εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Κωτσόβολος, είτε online μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, είτε πηγαίνοντας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Η Κωτσόβολος υπόσχεται, μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση μελετώντας τον χώρο με φυσική παρουσία και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το γούστο του ενδιαφερόμενου πελάτη, προσαρμοσμένα στο διαθέσιμο budget. H υπηρεσία «Κωτσόβολος στο Σπίτι» πέραν της συμβουλευτικής, συμπεριλαμβάνει και τα στάδια της αγοράς, του συντονισμού παράδοσης και της εγκατάστασης καθιστώντας την Κωτσόβολος one stop shop.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα μας υπηρεσία, μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώhttps://www.kotsovolos.gr/ypiresies/o-kotsovolos-sto-spiti-sou

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ