ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Τί σηματοδοτεί η σύμπραξη με το ΙΕΚ Ακμή

Αφετηρία του προγράμματος αποτελεί η παροχή υποτροφιών από την Κωτσόβολος σε σπουδαστές, για τα δίδακτρα του δεύτερου έτους.

Τη νέα γενιά ψυκτικών επιθυμούν να δώσουν στην αγορά εργασίας ο Κωτσόβολος σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο εταιρείες, Κωτσόβολος και ΙΕΚ Ακμή ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα από ένα διετές πρόγραμμα κατάρτισης και εξειδίκευσης, στοχεύουν στην παροχή υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευσης στη νέα γενιά ψυκτικών.

Αφετηρία του προγράμματος αποτελεί η παροχή υποτροφιών από την Κωτσόβολος σε σπουδαστές, για τα δίδακτρα του δεύτερου έτους, σύμφωνα με την ακαδημαϊκή τους επίδοση. Μια παροχή που σε συνδυασμό με την εμπειρία των εκπαιδευτικών του ΙΕΚ Ακμή, συμβάλλει στην επαγγελματική ανέλιξη των σπουδαστών της ειδικότητας των ψυκτικών.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα πρακτικής άσκησης στην Κωτσόβολος, καθώς και απορρόφησης των αποφοίτων που το επιθυμούν, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εργασθούν στην εταιρεία και να αποκτήσουν εμπειρία δίπλα στο εξειδικευμένο προσωπικό των Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών K+.

«Η Κωτσόβολος, πιστή στη δέσμευσή της για μία Καλύτερη Ζωή, προσφέρει όλα αυτά τα εργαλεία που χρειάζονται για να στελεχώσουν την αγορά εργασίας του αύριο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ