Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ”: Συμμετείχε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου στην εκπαίδευση του Ευρωπαϊκού Έργου “ACC EU EDU”

Ο φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. “ΕΔΡΑ” συμμετείχε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου στην εκπαίδευση του Ευρωπαϊκού Έργου “ACC EU EDU”. Αντικείμενο της εκπαίδευσης ήταν η αποτελεσματική διαχείριση έργων που χρηματοδούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Το έργο Erasmus+ KA1  “ACCEUEDU Πρόσβαση και διαχείριση  Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για φορείς εκπαίδευσης ενηλίκων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψυχικής υγείας” είναι ένα έργο με βασικούς στόχους:

1) Τη συνεργασία μεταξύ φορέων ψυχικής υγείας στην Ελλάδα. 

2) Την ποιοτική αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού ελληνικών μη κυβερνητικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψυχικής υγείας στην συγγραφή και διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Το έργο περιλαμβάνει δύο πενθήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Λεμεσό που παρέχονται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Shipcon.

Το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 4 έως 8 Απριλίου 2022 στην Λεμεσό.

Και τα δύο σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στην Αγγλική γλώσσα και έλαβαν εκπαίδευση δύο συμμετέχοντες ανά οργανισμό.

Στα πλαίσια του σχεδίου ACCEUEDU διεξήχθηκαν από τους Έλληνες συμμετέχοντες  ενημερωτικές επισκέψεις στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Λεμεσσό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Καθηγητή, Αντιπρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής κο Ανδρέα Χαραλάμπους που μας ξενάγησε την Τετάρτη 6.4.2022  στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Λεμεσό. Την εκπαίδευση συντόνισε ο φορέας ΕΠΙΟΝΗ.

Στο εταιρικό σχήμα συμμετείχαν έξι οργανώσεις. Συγκεκριμένα:

Φορείς υποδοχής και εκπαίδευσης:

Το έργο υλοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είχε διάρκεια 20 μήνες (6/11/2020 – 4/7/2022).  Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για την στήριξη και την εξαιρετική συνεργασία.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ