ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Ξεκίνησε ο 5ος κύκλος του προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη»

Ένας ακόμα κύκλος του προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη» της MYTILINEOS, ο 5ος, ξεκίνησε και οι νέοι Μηχανικοί έχουν ήδη αναλάβει τα πόστα τους.

Εντάχθηκαν ήδη στους τέσσερις τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της MYTILINEOS και τις κεντρικές υπηρεσίες της, αξιοποιώντας την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία στο σύνολο της.

Έτσι, μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εργασιακή εμπειρία που θα αποτελέσει το ξεκίνημα για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ένα έτος με μαθητεία σε πραγματικές συνθήκες και σε ομάδες απαιτητικών και σύνθετων έργων.

Το πρόγραμμα μετρά ήδη τέσσερις επιτυχημένους κύκλους, καθώς εγκαινιάστηκε το 2014, ενώ πλέον θα πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, προσφέροντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμα περισσότερους νέους και νέες μηχανικούς. 

Με τον 5ο κύκλο του προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη», η MYTILINEOS επιβεβαιώνει τον στόχο της για δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου πρότυπου προγράμματος ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων των νέων μηχανικών που τροφοδοτεί την ελληνική βιομηχανία και επιχειρηματικότητα με ταλαντούχα και ικανά στελέχη.

Συμβάλλει έτσι ενεργά στην υγιή ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς εργασίας και στην καταπολέμηση του brain drain, περιορίζοντας παράλληλα το χάσμα δεξιοτήτων που υπάρχει ανάμεσα στην αγορά και στην θεωρία της εκπαίδευσης. 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ