ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Νέα ομαδικά περίπτερα σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις

 

Σε ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναφέρει ότι, ήδη, έχει οργανώσει εφέτος, ομαδικά περίπτερα σε δύο εκθέσεις τουρισμού στη Στουτγκάρδη και στο Αμβούργο και σε Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας στο Μόναχο.

Νέα ομαδικά περίπτερα στην Asia Fruit Logistica Χόνγκ Κόνγκ (φρέσκα φρούτα) και Rehacare Ντύσσελντορφ (είδη αποκατάστασης και μειωμένης κινητικότητας) τον Σεπτέμβριο, και στις Εκθέσεις Τουρισμού ITB Asia στη Σιγκαπούρη τον Οκτώβριο και Touristik & Caravaning στη Λειψία τον Νοέμβριο, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Σε ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναφέρει ότι, ήδη, έχει οργανώσει εφέτος, ομαδικά περίπτερα σε δύο εκθέσεις τουρισμού στη Στουτγκάρδη και στο Αμβούργο και σε Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας στο Μόναχο.

 

Επίσης, οργάνωσε το περίπτερο της εταιρείας Εμμ. Κουμάκης ΑΕ στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση για μηχανήματα και τεχνολογίες παραγωγής τροφίμων Anuga FoodTec, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία στις 19-22 Μαρτίου.

 

Το επιμελητήριο υπενθυμίζει ότι η Anuga FoodTec, με 1.600 εκθέτες και 40.000 επισκέπτες από 150 χώρες φέτος, αποτελεί το διεθνές βαρόμετρο για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό και τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων δίνοντας το στίγμα για νέους ορίζοντες καινοτομίας σε έναν βασικό βιομηχανικό κλάδο.

 

«Η ενεργός παρουσία ελληνικών εταιρειών στις διεθνείς κλαδικές εκθέσεις στη Γερμανία αποτελεί, διαβατήριο εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης με τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά, στοχεύοντας σε ανάπτυξη διεθνών έργων και αύξηση εξαγωγικών επιδόσεων» σημειώνει το επιμελητήριο υπενθυμίζοντας ότι αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τις σημαντικότερες γερμανικές εκθέσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για την κατάλληλη οργανωτική προετοιμασία, την προβολή και τον προγραμματισμό επαφών και συζητήσεων με δυνητικούς πελάτες.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ