ΠΛΑΙΣΙΟ: Ε-SHOP OF THE YEAR & 17 ακόμα βραβεία για την PLAISIO COMPUTERS στα E-EVOLUTION AWARDS 2023

Δεκαοκτώ συνολικά βραβεία απέσπασε η Πλαίσιο Computers στα e-volution awards 2023, τη μεγάλη γιορτή του ηλεκτρονικού επιχειρείν, για την παρουσία και την εξέλιξη της εταιρείας στην e-καινοτομία.  Την απονομή διοργάνωσε για 12η χρονιά η Boussias Communications στις 21 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, η Πλαίσιο κατέκτησε μια από τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς, το e-shop of the Year για το plaisio.gr, επικυρώνoντας έτσι την ηγετική της θέση στον χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων και της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η Πλαίσιο συγκέντρωσε επίσης τις υψηλότερες βαθμολογίες σε 15 κατηγορίες, κερδίζοντας 2 Platinum, 7 Gold, 6 Silver και 2 Bronze βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα για την in-house e-commerce ομάδα της. Εξίσου σημαντική είναι και η διάκριση του plaisio.gr ως «Best in Technology», για την υποδειγματική του απόδοση, η οποία αποτελεί επίσης case study για το 2022 από την Google.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επισφραγίσουν τα πολύ σημαντικά επιτεύγματα της ομάδας των #plaisiopeople μέσα στο 2022, αφού κλείνουν τη χρονιά με συνολικά 67 βραβεία στη φαρέτρα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πλαίσιο καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει σε εμβληματικούς θεσμούς που αναγνωρίζουν την ηγετική της θέση στον κλάδο, αποσπώντας πληθώρα βραβείων σε μεγάλο εύρος κατηγοριών.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ