ΠΛΑΙΣΙΟ: Πάνω από 12.000 επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο στη Horeca 2023

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ρομπότ «Kettybot» στο οποίο τοποθετήθηκε ο κατάλογος της Πλαίσιο που μοιραζόταν στο κοινό.

άνω από 12.000 επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της «Πλαίσιο» έκθεση HORECA 2023 και πήραν τον κατάλογο των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η αλυσίδα για τους επαγγελματίες του κλάδου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος είναι ότι τα στελέχη της Πλαίσιο συζήτησαν με πάνω από 3.000 επισκέπτες και καταχώρησαν τα στοιχεία τους στη βάση δεδομένων.

  • Η έκθεση διεξήχθη 10-13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Ηταν το βήμα για να παρουσιάσει η Πλαίσιο τις νέες τάσεις στον κλάδο HORECA:
  • Κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας, που θα αναβαθμίσουν την επιχείρηση και θα της χαρίσουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ενδεικτικά:

– Ψυχαγωγία & Επικοινωνία με TVs, Συστήματα Ήχου & Digital Signage
– Αναβάθμιση Εξοπλισμού με σύγχρονες Λευκές Συσκευές & Μικροσυσκευές
– Smart Πολυτέλεια με Συστήματα Yψηλής Tεχνολογίας & Hospitality Robots
– Tech Ευελιξία με προηγμένο εξοπλισμό νέας γενιάς
– Ηλεκτροκίνηση με eco-friendly Οχήματα & Φορτιστές

  • Προηγμένες υπηρεσίες για μια 360ο εξυπηρέτηση.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το ρομπότ «Kettybot» στο οποίο τοποθετήθηκε ο κατάλογος της Πλαίσιο που μοιραζόταν στο κοινό. Πρόκειται για ένα smart delivery robot – smart βοηθό. Με μοντέρνο AI σχεδιασμό και ασφαλή πλοήγηση στον χώρο, λειτουργεί ως μια έξυπνη ενίσχυση στο δυναμικό μιας επιχείρησης αλλά και ως attraction για τον επισκέπτη.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ