SOCIALDOO: Στον κόσμο του PR δημιουργούμε ένα νέο universe!

Με ένα επιτυχημένο μείγμα intellemo επικοινωνίας – που συνδυάζει intelligence, ενσυναίσθηση και στοχευμένη στρατηγική – οδηγήθηκε το «αειφόρο» οικοσύστημα της SOCIALDOO στις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις των PR Awards 2023.

Η intellemo επικοινωνία, το δικό μας σύμπαν δημοσίων, ευφυών και ενσυναισθητικών σχέσεων, είναι ένας πρωτότυπος όρος, που δημιουργήθηκε μέσα στη SOCIALDOO, για να εκφράσει τόσο την ουσία και την κουλτούρα της εταιρείας, όσο και τη σαφή τοποθέτηση και κατεύθυνσή μας στο PR και την εταιρική επικοινωνία, στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Το δικό μας big bang
Το πώς αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τον κόσμο της επικοινωνίας στηρίζεται στη δημιουργία της θεωρίας intellemo -το δικό μας big bang- που, όχι μόνο, γίνεται πράξη καθημερινά, αλλά, πλέον, διδάσκεται σε ανώτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τώρα, επιβραβεύτηκε και από τα PR Awards και ευχαριστούμε θερμά την Κριτική Επιτροπή για τις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις.

Τα βραβεία ανήκουν τόσο στους ανθρώπους μας, όσο και στους partners μας, βέβαια, καθώς, χωρίς αυτούς, εμείς δεν θα είχαμε πεδίο δράσης.

Η ιδέα της intellemo επικοινωνίας «ζυμώθηκε» μέσα σε μία περίοδο συνεχών προκλήσεων και αστάθμητων συνθηκών, όπως ήταν ο συνδυασμός της πανδημίας με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ο κόσμος είχε αλλάξει. Κι εμείς βάλαμε στόχο να προσαρμοστούμε, να εξελιχθούμε και να αναπτυχθούμε μέσα στα καινούρια δεδομένα. Και έτσι έγινε. H SOCIALDOO, με ευελιξία, αντιμετώπισε την κρίση ως πρόκληση ενδυνάμωσης, με στόχο να ενδυναμώσει, τελικά, τους partners της, οι οποίοι της εμπιστεύονται την εταιρική εικόνα και φήμη τους.

Το AI παρέχει τον απαραίτητο χρόνο για σχεδιασμό στρατηγικής
Eμπλουτίζουμε, συστηματικά, τη φαρέτρα των εργαλείων μας, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες AI, ως αναγκαία υποστήριξη και βοήθεια για τους ανθρώπους μας. Μας προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου σε πολλές περιπτώσεις, χρόνο που αφιερώνουμε στη στοχευμένη και insightful στρατηγική, καθώς και στην προσωπική μας φροντίδα και δημιουργικότητα για κάθε project. Αυτό είναι, άλλωστε και ένα κομμάτι της ταυτότητάς μας, το οποίο απολαμβάνουμε και μοιραζόμαστε με όλους μας τους stakeholders.

Συνδυάζοντας τα data με την ενσυναίσθηση
Εν αντιθέσει, με την επιφυλακτικότητα που ορισμένες φορές -ακόμα- παρατηρείται, εμείς δεν βρίσκουμε κανέναν λόγο να κοιτάμε με καχυποψία το AI. Η αποτελεσματική επικοινωνία δεν μπορεί, πια, να μην είναι «data based & science driven», επιδεικνύοντας, όμως, παράλληλα και την απαραίτητη ενσυναίσθηση. Η οπτική μας είναι πάντα θετική στα πράγματα και ανοιγόμαστε σε κάθε προοπτική, που μπορεί να ενισχύσει την εξειδίκευση της ομάδας μας, η οποία παραμένει αδιαπραγμάτευτη και πολύτιμη.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε ότι το deep learning είναι, για εμάς, άρρηκτα συνδεδεμένο με μια «deep understanding attitude», η οποία μας χαρακτηρίζει. Και ο αποδοτικός συνδυασμός τους εξαρτάται, πάντα, από τους ανθρώπους μας, που, περήφανα, αποτελούν το «αειφόρο» οικοσύστημα της SOCIALDOO.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ