Αποτελέσματα εθελοντικής δράσης Τράπεζας Τροφίμων και ΑΒ

Tην Πέμπτη, 22 Ιουλίου, οι εθελοντές της Τράπεζας Τροφίμων (το Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας που είχε ιδρύσει ο αείμνηστος Γεράσιμος Βασιλόπουλος) βρέθηκαν στα καταστήματα ΑΒ EΘΝΙΚΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΨΥΧΙΚΟΥ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΥ και ΠΕΥΚΗΣ, ζητώντας από τους πελάτες να συνδράμουν το έργο της Τράπεζας.

Οι εθελοντές της Τράπεζας Τροφίμων μοίραζαν ειδικές σακούλες και ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τη δράση τους, ζητώντας παράλληλα από τους πελάτες -αν θέλουν να βοηθήσουν- να αγοράσουν συγκεκριμένα προϊόντα που έχουν ανάγκη οι διάφοροι φορείς που στηρίζει η Τράπεζα, όπως ορφανοτροφεία, γηροκομεία και συσσίτια απόρων.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική αφού σε λίγες μόνο ώρες συλλέχθηκαν συνολικά 4.315 τσάντες οι οποίες μέσα περιείχαν:

  • γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, λάδι, ζάχαρη, δημητριακά,
  • κονσέρβες, μπισκότα, ζυμαρικά, αναψυκτικά, καφέ, αλεύρι κ.λπ.

Ευχής έργον των εθελοντών της Τράπεζας Τροφίμων είναι το Δεκέμβριο που η δράση θα επαναληφθεί να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι εθελοντές ώστε η δράση να επεκταθεί σε ακόμη περισσότερα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ ή και άλλων. Έτσι θα βοηθηθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι ενώ οι εθελοντές θα νοιώσουν ηθική ικανοποίηση και θα γνωρίσουν στην πράξη τα οφέλη του Εθελοντισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για την Τράπεζα Τροφίμων: 210 622 0059 (τηλ.) και 210 622 1316 (φαξ).

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ