Πραγματοποίηση Φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ: «Καρφώνοντας τον Κοινωνικό Ρατσισμό»

Η μπλε ομάδα, με προπονητή τον Καλαφατάκη, με 2 βολές του Σκουντή μετά από εσκεμμένο φάουλ του Ασπρούλια (γαλάζιοι) κάνει το 49-46 και έχει τη μπάλα στα 28″. Ο Σπανός (μπλε) κάνει το λάθος, ο Μάντζαρης (γαλάζιοι) αστοχεί στο τρίποντο αλλά ο Καβαλιεράτος με φόλοου κάνει το 49-48. Ο Zeraw από τους Vegas (μπλε) κάνει βήματα και ο Μελάγιες (γαλάζιοι) αστοχεί στο τρίποντο. Ο Πεδουλάκης, προπονητής των γαλάζιων, δίνει οδηγίες από τον πάγκο στους παίκτες. Το κλειστό στάδιο «Ανδρέας Παπανδρέου» έχει πάρει φωτιά! Ο Μπάρλος (μπλε) παίρνει την μπάλα και με μία αριστοτεχνική κίνηση καρφώνει τον κοινωνικό ρατσισμό και κάνει το τελικό 51-48. Η μπλε ομάδα έχει αναδειχθεί νικητής!

Το κλειστό στάδιο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» φιλοξένησε στις 19 Σεπτεμβρίου τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διεξήγαγε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ με το σύνθημα «Καρφώνοντας τον Κοινωνικό Ρατσισμό». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΑΟΔΗΠ (Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Περιστερίου) και σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), τον ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών),τον Σ.Ε.Π.Κ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) και τον Σ.Κ.Κ.Α. (Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής).

Τα έσοδα του αγώνα, τον οποίο χαιρέτισε και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης,  θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών ανακαίνισης των 2 Οικοτροφείων του φορέα, τα οποία φιλοξενούν συνολικά 25 ενήλικα άτομα με ελαφριά νοητική υστέρηση και δευτερογενή ψυχικά προβλήματα.

Συμμετείχαν οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και επώνυμοι:
  • Δημοσιογράφοι: κ.κ. Σκουντής, Ασπρούλιας, Μελάγιες, και Καβαλιεράτος
  • Αθλητές: κ. Μάντζαρης Αντώνης, κ. Μάντζαρης Βαγγέλης, κ. Σπανός Νίκος, κ. Τσολάτος Νίκος, κ. Μπάρλος Νίκος, κ. Κούρτης Νίκος, κ. Σιαμαδούρας Άγγελος, κ. Τσαρούχης Χρήστος,  κ. Γιαννόπουλος Χάρης, κ. Αθανασούλας Γιάννης
  • Το συγκρότημα Vegas
  • Ο παρουσιαστής Μάξιμος.
  • Προπονητές: κ. Πεδουλάκης Αργύρης, κ. Καλαφατάκης Γιώργος
Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο ηθοποιός κ. Βισκαδουράκης Θανάσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:
Στους «Μπελάδες», την ομάδα παιδιών ηλικιών 7 έως 17 που με τη χορογραφία τους ξεσήκωσαν το κοινό κατά την έναρξη και το ημίχρονο.

Παρακαλουμε όπως βρείτε συνημμένο το σχετικό δελτίο Τύπου.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ