Εγκαίνια για το ηλεκτρονικό κατάστημα της CARTECO, CARTECOSHOP.GR

Ξεκινάει το νέο project  της CARTECO, το CARTECOSHOP.GR με στόχο να φέρει κοντά σας αντικείμενα διακόσμησης, έπιπλα, φωτιστικά, παιχνίδια, και άλλα προϊόντα, ακόμα και ποδήλατα, τα οποία έχουμε επιλέξει από όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν την δική μας αισθητική και προσέγγιση γύρω από το Design.

Φιλοδοξία μας: Μέσα από αυτή τη σελίδα να κάνετε τις αγορές σας για εσάς ή για αγαπημένους σας φίλους. Σκοπός μας: Να βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για δώρα σε περιστάσεις που θεωρείτε μοναδικές καθώς και προϊόντα σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Τον σχεδιασμό της συσκευασίας έχει επιμεληθεί ειδικά για το cartecoshop.gr το βραβευμένο δημιουργικό γραφείο των MNP Design.

O χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα  και από 2 έως και 8 εβδομάδες το μέγιστο για προϊόντα τα οποία πρέπει να γίνουν ειδική παραγγελία.

Το cartecoshop.gr ανέβηκε σε μορφή BETA (δοκιμαστική) έτσι ώστε μετά από τα σχόλιά και τις παρατηρήσεις σας να ανέβει στην τελική του μορφή τον Νοέμβριο, δηλαδή σε έναν μήνα από σήμερα.

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας κανονικά και ελπίζουμε να έχετε μία όμορφη εμπειρία από την πλοήγησή σας εώς την παραγγελία και την παράδοση των προϊόντων μας.

www.cartecoshop.gr<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ